Carmen Simionescu a făcut furori ca Leoaică la Masked Singer. Ce s-a întâmplat în marea finală

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
30/10/2020, 22:58
Carmen Simionescu a făcut furori ca Leoaică la Masked Singer. Ce s-a întâmplat în marea finală
Leoaica de la Masked Singer a fost interpretată de Carmen Simionescu

Carmen Simionescu a fost cea care s-a aflat în spatele măștii de Leioaică. Identitatea acestui personaj foarte misterios a fost dezvăluită în marea finală Masked Singer.

Artista a fost cea care a interpretat persoanajul Leoaicei, din emisiunea foarte apreciată, de pe PRO TV. Show-ul i-a avut în calitate de jurați pe Ana Morodan, Codin Maticiuc, Inna și Horia Brenciu și a fost urmărit cu sufletul la gură de către telespectatori.

Românii au aflat în finala difuzată în această seară de vineri că Leioaca este Carmen Simionescu. Totul pe când personajul Panda a fost interpretat de către Mircea Radu. Aceste vedete și-au dat jos măștile și în acest mod le-a fost dezvăluită adevărata identitate.

Carmen Simionescu s-a aflat în spatele măștii de Leoaică, de la Masked Singer

Carmen Simionescu a făcut furori în marea finală Masked Singer. Aceasta a fost considerat unul dintre cele mai puternice persoaje, după cum afirma și Ana Morodan, într-o ediție anterioară.

”Ai fost minunată”, i-a transmis Ana Morodan Leoaicei Carmen Simionescu.

Carmen Simionescu a făcut furori în rolul Leoaicei de la Masked Singer. Ce s-a întâmplat după demascare 
Carmen Simionescu s-a ascuns sub masca Leioacei de la Masked Singer

Tânăra a primit reacții incredibile din partea celor din juriu și a impresionat prin calitățile sale muzicale. Totodată, cuprinsă la rândul său de emoții, bruneta de 22 de ani a transmis că a fost s-a bucurat pe deplin de participarea în acest show de la PRO TV.

Detectivii Ana Morodan și Codin Maticiuc au fost cei care au felicitat-o primii pe fiica lui Adrian Minune pentru modul în care și-a interpretat rolul.

“A fost una dintre cele mai frumoase experiențe”, a mărturisit Carmen Simionescu.

”Sunteți o familie extrem de talentată, îți apreciez foarte mult melodiile și talentul tău”, a adăugat și Codin Maticiuc, potrivit protv.ro.

În plus, primul concurent care și-a dezvăluit identitatea a fost Panda. Cel aflat în spatele acestei măști a fost Mircea Radu. Prezentatorul de televiziune a reușit la rândul său să le pună imaginația la încercare celor din public datorită interpretării sale.

Închide ×