Life

Carmen Tănase a dezvăluit cum reușește să intre în pielea personajelor pe care le interpretează: “Îl port cu mine mai peste tot”

Cum reușește Carmen Tănase să intre în pielea personajelor pe care le interpretează. Secretul dezvăluit de îndrăgita actriță.
07.12.2022 | 17:05
Carmen Tanase a dezvaluit cum reuseste sa intre in pielea personajelor pe care le interpreteaza Il port cu mine mai peste tot
Cum intră Carmen Tănase în pielea personajelor. Sursa foto: Pro TV Plus, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase (61 de ani) a explicat cum reușește să intre în pielea personajelor pe care le interpretează în producțiile în care joacă. Care este secretul cunoscutei actrițe?

Carmen Tănase, secretul prin care reușește să intre în pielea personajelor

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a interpretat diverse roluri memorabile atât pe scenă, cât și pe micile ecrane, în diverse filme și seriale de televiziune.

ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai apreciate actrițe din ziua de astăzi, iar în prezent joacă în serialul Clanul, de la Pro TV, unde interpretează rolul Luminiței Achim.

Actrița a dezvăluit care este secretul ei pentru a intra în pielea personajului pe care îl interpretează.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a recunoscut că au fost numeroase momente în care a avut de interpretat un rol și nu a avut multe dintre abilitățile personajului respectiv. Cu toate acestea, a reușit să se adapteze.

Un lucru care o ajută foarte mult este faptul că mereu își studiază personajele, fie că este acasă sau la muncă. În acest fel, vine mereu cu temele făcute la filmări. Toate rolurile de până acum au fost importante pentru Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

“De multe ori jucăm un personaj fără a avea experiența unor lucruri care sunt trecute în scenariu, pe care nu le avem în viața de zi cu zi, dar pe care trebuie să știi să le impui atenției celor care urmăresc producția artistică în care ești distribuit.

Nu putem duce cu noi, ca actori, toate personajele pe care le interpretăm de-a lungul unei cariere. Fiecare are felul său de a se raporta la ele. În ceea ce mă privește, oricând joc un rol, îl duc cu mine, îl port cu mine mai peste tot.

ADVERTISEMENT

Acela devine cel mai important, fiindcă lui îi dau viață în acea perioadă a carierei mele. Îl studiez cu atenție și pe platourile de filmare, și în afara lui.

Și fac asta cu orice personaj cu care mă întâlnesc în carieră, fără excepție.”, a declarat Carmen Tănase pentru playtech.ro.

 Carmen Tănase, despre rolul din serialul Clanul

Serialul Clanul a avut succes încă de la primul episod difuzat la Pro TV. În fiecare luni, telespectatorii urmăresc evoluția personajelor preferate.

Printre acestea se numără și cel interpretat de Carmen Tănase, Luminița Achim. Actrița are câteva lucruri în comun cu personajul din serial, cum ar fi gătitul.

Carmen Tănase apreciază foarte mult personajul căruia îi dă viață la Pro TV. Luminița Achim este o femeie puternică și care a trecut prin numeroase greutăți în viață și care s-a descurcat singură.

“Luminița Achim e o gospodină foarte bună. Dar nici Carmen Tănase nu e departe! Sunt tentată să afirm că Luminița ar fi mai bună, dar încerc să nu uit că în scenariu există câteva lucruri care o definesc foarte bine.

Iar în fruntea acestora stă faptul că este o femeie singură care își duce existența bazându-se pe calitățile ei de gospodină, de bucătar.

E genul de femeie trecută prin viață, care știe foarte bine că totul trece prin stomac, cum se spune.”, a adăugat vedeta pentru sursa menționată.

Carmen Tănase a avut roluri în mai multe seriale românești de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai apreciate a fost cel din Inimă de țigan, Regina, State de România și Moștenirea, unde a interpretat-o pe Flacăra Potcovaru.

A avut roluri importante și în serialele Lacrimi de iubire, Pariu cu viața, O nouă viață și Fructul Oprit.

ADVERTISEMENT
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu:...
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile....
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile. ”Are calități deosebite”
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Viorica de la Clejani a chemat poliția. Apel disperat la autorități!
Viorica de la Clejani a chemat poliția. Apel disperat la autorități!
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume