Life

Carmen Tănase, accident în direct, la Măruță în emisiune: „Dacă nu e invizibilă, te bat”

Carmen Tănase a avut parte de o experiență neprevăzută în timp ce se afla în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce i s-a întâmplat îndrăgitei actrițe, în direct?
30.06.2022 | 16:59
Carmen Tanase accident in direct la Maruta in emisiune Daca nu e invizibila te bat
Ce i s-a întâmplat lui Carmen Tănase în timp ce era în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar acest lucru se datorează și atitudinii sale pozitive. „Flăcărica” a mărturisit că, deși s-a mutat la țară, a decis să lase munca pe locul doi și să se bucure de viață. Totodată, în timp ce se afla în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Magitot a vărsat cerneală pe cămașa ei, iar reacția a fost una neașteptată.

Ce i s-a întâmplat lui Carmen Tănase, în emisiunea lui Cătălin Măruță? Un invitat i-a dat bătăi de cap

Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre diferite aspecte ale vieții. În același timp, în platou a intrat și Magitot care ar fi trebuit să facă mai multe trucuri de magie. Actrița s-a amuzat copios, până când bărbatul a aruncat cu cerneală pe bluza ei.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu e invizibilă, te bat”, a reacționat Carmen Tănase.

Timp de câteva minute, actrița și-a analizat ținuta și atunci când și-a dat seama că a rămas o pată, Carmen Tănase l-a atenționat pe Magitot.

„Mi-ai stricat bluza”, i-a spus actrița din Inimă de țigan.

Carmen Tănase pune accentul pe distracție. Ce face actrița pentru a-și păstra pofta de viață

Carmen Tănase a luat decizia de a se muta din București. Împreună cu mama și fiul său s-a retras la țară, acolo unde se simte mult mai liniștită. Și dacă pentru o perioadă a fost preocupată de munca în gospodărie, actrița, în vârstă de 61 de ani, a realizat că este mai important pentru ea să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

În prezent, este implicată în mai multe proiecte. Pe lângă piesele de teatru în care joacă, Carmen Tănase se pregătește să revină pe micile ecrane. Actrița a declarat că „s-a înorst acasă” și va interpreta un rol în serialul Clanul, produs de Pro TV.

În ciuda programului aglomerat, „Flăcărica” a dezvăluit că atunci când are nevoie să-și încarce bateriile, fuge la câte o petrecere.

ADVERTISEMENT

„Joc, filmez, mă distrez. În ultima vreme, cu distracția am lăsat-o mai moale și mi-am dat seama că am greșit. Pentru că viața trebuie trăită. Că, uite, de azi pe mâine nu știi ce te paște. 

Unde e de muncă, e de muncă. Dar când e o mică pauză, băgăm o distracție. Mă duc la chefuri, mă duc în oraș, mă duc la restaurant, mă întâlnesc cu prietenii mei”, a povestit Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Carmen Tănase și-a descoperit pasiunea pentru pictură în urmă cu șapte ani

Carmen Tănase și Tudor, fiul său, au o relație foarte apropiată. Bărbatul este de meserie regizor, însă în urmă cu șapte ani și-a descoperit pasiunea pentru pictură. De curând, a avut și primul său vernisaj, unde a vândut mai multe tablouri.

Mama sa este mândră de el și consideră că odată cu talentul, Tudor a găsit și o modalitatea prin care să se refugieze atunci când nu se simte bine.

ADVERTISEMENT