Life

Carmen Tănase a vorbit despre boala cumplită pe care a avut-o: “Puteam să paralizez de la gât în jos”

Carmen Tănase a trecut prin clipe cumplite în urmă cu trei ani. Actrița a aflat întâmplător că are o tumoră și în doar trei zile s-a operat. Altfel, risca să paralizeze.
09.03.2022 | 23:54
Carmen Tanase a vorbit despre boala cumplita pe care a avuto Puteam sa paralizez de la gat in jos
Carmen Tănase a vorbit despre boala cumplită pe care a avut-o. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Îndrăgita actriță a aflat în urmă cu trei ani că este grav bolnavă. Pentru că exista riscul să paralizeze, aceasta a decis să se opereze urgent.

Carmen Tănase a vorbit despre boala cumplită pe care a avut-o: “Puteam să paralizez de la gât în jos”

Carmen Tănase a avut grave probleme de sănătate. Cum avea de ceva vreme probleme la coloană, mai întâi nu și-a făcut griji. Apoi, a decis să meargă la medic, iar după ce a făcut un RMN a aflat că are o tumoră la măduvă.

ADVERTISEMENT

În acel moment, a decis să renunțe la toate proiectele în care era implicată pentru a se ocupa de ceea ce era cu adevărat important.

“Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

ADVERTISEMENT

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap.

Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani”, a dezvăluit actrița în podcastul lui Lucian Viziru. 

ADVERTISEMENT

Actrița a decis să se opereze rapid. Altfel, exista riscul să nu se mai poată mișca niciodată.

“Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”. a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT