Life
notix pixel id

Carmen Tănase, dezvăluiri despre moartea soțului: ”M-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru”

Carmen Tănase a vorbit deschis despre mariajul cu criticul de teatru Victor Parhon, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 11 ani. Actrița a rămas văduvă la vârsta de 39 de ani.
20.01.2022 | 22:56
Carmen Tanase dezvaluiri despre moartea sotului Mam luat la tranta cu doamna periculoasa in negru
Carmen Tănase, mărturie sinceră despre moartea soțului. Actrița a rămas văduvă la 39 de ani. Sursa foto: Instagram /Uniter. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut dezvăluiri despre moartea partenerului de viață, care a pierdut lupta cu boala de care suferea, în anul 2000. Artista a trecut prin momente grele și mereu i-a dat speranțe regretatului soț că se va face bine.

Criticul de teatru a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, care din păcate nu putea să fie operat. Acesta este motivul pentru care Carmen Tănase nu a ezitat nicio secundă să lupte pentru viața lui Victor Parhon pe care-l alintă „Țucu”.

ADVERTISEMENT

Actrița nu a reușit să treacă peste dispariția soțului, dovadă că nu și-a refăcut viața sentimentală nici după aproape 22 de ani. Dragostea pentru Victor Parhon i-a adus o căsnicie fericită despre care vorbește foarte frumos.

Carmen Tănase, mărturie sinceră despre moartea soțului. Actrița a rămas văduvă la 39 de ani

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine.

ADVERTISEMENT

Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.

Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele…

ADVERTISEMENT

Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba. Nu mergea nici cu teatru, cu nimic.

Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat ca să-i întrețin speranța”, a dezvăluit Carmen Tănase în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat fiul lui Carmen Tănase că i-a murit tatăl

În cadrul interviului de pe Youtube actrița a povestit cum a primit vestea fiul ei, Tudor, în vârstă de 33 de ani. Băiatul actriței a încercat să fie puternic și să nu lăcrimeze, însă Carmen Tănase spune că l-a auzit plângând.

ADVERTISEMENT

„În pumni mi-am revenit după momentul ăsta, mi-am revenit pentru că nu am avut încotro. Lui Tudor i-a fost greu. A fost genul de copil care nu a arătat, dar eu știam. Când a venit acasă și i-am dat vestea, s-a dus în baie și nu a ieșit de acolo.

Nu l-am auzit plângând, dar a plâns. I-am zis: tata nu mai e. (…) A fost așa de greu încât nu a trecut nimic acum peste acest moment”, a completat Carmen Tănase.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE