Life

Carmen Tănase, despre drama care i-a marcat viața. Actrița este văduvă de 21 de ani

Carmen Tănase a vorbit despre drama care i-a marcat întreaga viață. Celebra actriță este profund îndurerată de moartea soțului ei, regretatul critic de teatru Victor Parhon, care s-a stins din viață în urmă cu 21 de ani din cauza unei boli nemiloase.
27.06.2021 | 22:51
Carmen Tanase despre drama care ia marcat viata Actrita este vaduva de 21 de ani
Carmen Tănase, momente dureroase legat de pierderea soțului. Criticul Victor Parhon a murit acum 21 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a rămas văduvă în jurul vârstei de 39 de ani, dar nu și-a propus niciodată să-și refacă viața sentimentală. Vedeta și-a crescut singură copilul, având numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost soț aproape un deceniu.

Carmen Tănase a avut parte de o relație foarte frumoase, precizând că a luat decizia de a se căsători destul de greu. Actrița era mai mică cu 17 ani decât regretatul critic de teatru, legătura dintre ei fiind una specială și extrem de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, văduvă de la vârsta de 39 de ani. Ce a pățit soțul vedetei

„Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu.

Am spus foarte greu «DA», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci.

ADVERTISEMENT

Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani.

Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus «DA» nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles» (râde)”, a povestit Carmen Tănase în podcast-ul lui Cătălin Măruță, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a pierdut partenerul de viață în urmă cu 21 de ani, după ce criticul de teatru a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Victor Parhon fuma câte patru pachete de țigări pe zi și lucra foarte mult noaptea, lucru care i-a afectat serios sănătatea.

Soțul actriței Carmen Tănase a murit de cancer

Regretatul critic s-a stins din viață înainte ca vedeta să împlinească vârsta de 40 de ani. Carmen Tănase este singură de atunci și nu este dispus să-și refacă viața sentimentală, precizând că a avut parte de o dragoste ca-n filme în ciuda diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT

Soțul actriței era cu 17 ani mai mare decât Carmen Tănase, marea artistă dezvăluind că au fost foarte multe persoane care nu au crezut în povestea lor de iubire. Mai mult decât atât, oamenii au avut senzația că actrița s-a căsătorit din interes.

Victor Parhon era un tip foarte obiectiv și cinstit în meseria lui, motiv pentru care nu făcea niciun fel de compromis. Cunoscutul critic de teatru avea să nu mai scrie niciodată despre soția sa, după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„A fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv”, a mai spus Carmen Tănase, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT