Life

Carmen Tănase, detalii inedite despre rolul Flăcărica din Inimă de țigan. Cum a schimbat-o personajul

Carmen Tănase a dezvăluit cum arată viața sa după ce timp de 4 ani a interpretat personajul Flăcărica, în serialul Inimă de țigan.
19.09.2022 | 19:15
Carmen Tanase detalii inedite despre rolul Flacarica din Inima de tigan Cum a schimbato personajul
Carmen Tănase, marcată de rolul din Inimă de țigan. Flăcărica o ”urmărește” și acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a oferit detalii inedite despre rolul care a schimbat-o radical în ultima perioadă. Vedeta este strigată în continuare după rolul jucat în urmă cu câțiva ani alături de Gheorghe Visu, într-o producție marca Pro TV.

Carmen Tănase, marcată de rolul din Inimă de țigan. Flăcărica o ”urmărește” și acum

Carmen Tănase a discutat deschis despre rolul Flăcărica din Inimă de țigan. Este legată în continuare de personajul pe care l-a jucat în urmă cu 10 ani, unde a fost soția lui State Potcovaru. Inițial, i-a fost greu la filmări, dar apoi s-a acomodat rapid.

ADVERTISEMENT

Primele 20 – 80 de episoade au fost dificile pentru celebra actriță, care a simțit că nu poate integra tot personajul în personalitatea sa.

„Tot timpul mi se întâmplă chestia asta, dar nu mă deranjează absolut deloc, pentru că de-aia l-am făcut, să-l țină lumea minte.

ADVERTISEMENT

Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani.

Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu”, a spus Carmen Tănase pentru viva.ro.

Carmen Tănase, un nou rol pe micile ecrane

Carmen Tănase a mai adăugat că mai târziu personajul Flăcărica a devenit parte din ea, lucru care a rămas și în ziua de azi, în ciuda faptului că a jucat numeroase roluri.

ADVERTISEMENT

Toamna aceasta, artista va reveni pe micile ecrane datorită serialului Clanul, care se va difuza la Pro TV și unde va juca împreună cu Codin Maticiuc, Theo Rose, George Mihăiță, Denis Hanganu, Cătălina Grama și George Ivaşcu.

ADVERTISEMENT