Life

Carmen Tănase, devastată de moartea lui Ion Dichiseanu: „Așa îl voi ține minte”. Ce mesaj i-a transmis fiicei regretatului actor

Carmen Tănase deplânge moartea marelui actor Ion Dichiseanu și a transmis un mesaj fiicei sale, Ioana, care trece prin momente cumplite.
20.05.2021 | 17:46
Carmen Tanase devastata de moartea lui Ion Dichiseanu Asa il voi tine minte Ce mesaj ia transmis fiicei regretatului actor
Carmen Tănase, mesaj plin de durere în urma morții lui Ion Dichiseanu
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase regretă profund moartea actorului Ion Dichiseanu. Actrița a vorbit despre colegul ei de breaslă precizând că a fost un om extraordinar, un bărbat sufletist și extrem de galant, mai mult decât ce se vedea în exterior.

Artista a declarat că îl va ține minte toată viața pentru felul în care se implica pentru cauzele celor aflați în nevoie, dar și pentru eleganța sa rară.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase l-a numit pe Ion Dichiseanu un boier aristocrat, unul dintre ultimii domni ai teatrului și filmului românesc.

Carmen Tănase regretă moartea lui Ion Dichiseanu: „Era un domn cum rar mai întâlnești”

„Pot să spun doar că îmi pare extraordinar de rău. Ce o să îmi rămână este grija pe care a avut-o față de băiețelul cu care noi filmam, singurul care a avut grijă de acel băiețel să învețe să scrie și să citească.

ADVERTISEMENT

Așa îl voi ține minte. Îmi pare atât de rău că s-a dus și n-a reușit să depășească această situație. Era un om elegant, un domn cum rar mai întâlnești în zilele noastre.

Lăsa mereu o urmă de bunătate, de bună dispoziție, de eleganță. Era chiar mai frumos pe dinăuntru decât era pe dinafară. Un domn. Un om care nu s-a certat niciodată cu nimeni”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Actrița a avut un mesaj de transmis și celor care l-au iubit și i-au fost aproape. Carmen a spus că îi pare foarte rău pentru Simona și Ioana, femeile din viața marelui actor.

Actrița, mesaj către fiica lui Dichiseanu: „Îi doresc putere”

„Știu ce este în sufletul Ioanei. Îi doresc putere și Simonei pentru că și Simona l-a iubit foarte mult. E greu să își pierzi tatăl și soțul, mai ales că era un om deosebit.

ADVERTISEMENT

Era unul din ultimii boieri aristocrați”, a adăugat actrița în aceeași intervenție la postul de știri.

Moartea lui Ion Dichiseanu s-ar putea să fie investigată în instanță, căci nu este foarte clar de ce anume suferea actorul. Fiica acestuia, Ioana, i-a acuzat pe medici de malpraxis în urma ultimelor analize pe care acesta le-a făcut la o clinică privată.

Ioana a mărturisit că va merge până în pânzele albe pentru a afla adevărul despre moartea tatălui ei și ce anume se putea face pentru evitarea sfârșitului tragic al acestuia. Artistul fusese internat în ultimele trei luni la Spitalul Floreasca. Acesta ar fi contactat o bacterie periculoasă care i-a afectat plămânii.

 

 

ADVERTISEMENT