Life

Carmen Tănase, devastată de moartea tatălui ei, chiar și după zeci de ani: „Mi-a lipsit mereu”

02.02.2021 | 21:38
Carmen Tanase devastata de moartea tatalui ei chiar si dupa zeci de ani Mia lipsit mereu
Carmen Tănase, devastată de moartea tatălui ei, chiar și după zeci de ani: „Mi-a lipsit mereu”. Sursa foto: Captură video
ADVERTISEMENT

Deși este o persoană puternică și are un umor de neegalat, Carmen Tănase are momentele ei de slăbiciune, mai ales atunci când vine vorba e tatăl ei, fiind devastată de moartea acestuia, chiar dacă s-a stins din viață cu mulți ani în urmă. 

Actrița preferă să-și țină viața privată departe de ochii presei, iar aparițiile ei în emisiunile TV sunt extrem de rare. Invitată la Antena Stars, vedeta a vorbit despre părinții ei..

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este una dintre cele mai aprecite actrițe din România și a avut zeci de roluri în filme și televiziune, însă acum este afectată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, așa cum sunt și alți artiști.

Carmen Tănase, devastată de moartea tatălui ei, chiar și după zeci de ani

Carmen Tănase este o prezență extrem de discretă în lumea mondenă și păstreazză anumite aspecte ale vieții personale doar pentru ea. Momentele în care a avorbit despre trecutul ei și despre persoanele dragi sunt puține la număr, cum ar fi în seara aceasta.

ADVERTISEMENT

Renumita actriță a vorbit despre relația cu tatăl, căruia îi simte lipsa în fiecare zi, chiar dacă s-a stins de ani buni. Vedeta a fost foarte apropiată de părintele său, care a fost o figură paternă ideală pentru Carmen Tănase.

„Tatăl meu mi-a lipsit mereu, a fost prietenul meu, a fost cel mai frumos bărbat pe care l-am cunoscut, toată viața l-am căutat pe tata în bărbații din jurul meu. A fost unic, îi lipsește și mamei. Zeci de ani am avut impulsul de a pune mâna pe telefon să vorbesc cu el și acum mai am momente în care vreau să vorbesc cu el”, a declarat actrița în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce relație are cu mama ei

Actrița se bucură de prezența mamei ei, în vârstă de 89 de ani, care arată și se simte foarte bine. În general, cele două femei au o relație bună, dar nu lipsesc micile tensiuni și conflicte.

Carmen Tănase a declarat că mama ei uită că fiica ei nu mai este un copil și are momente în care o cicălește, însă nu se ceartă cu ea.

ADVERTISEMENT

„Mai țip la ea, recunosc. Dar eu știu că mama mă iubește și mă suportă și mai greșim uneori. Eu am momente când sunt foarte nervoasă și uneori îmi vărs nervii pe ea că îmi este aproape. Ea nu mă mai ceartă, doar mă pisează, uitând că am 60 de ani”, a continuat actrița.

Carmen Tănase a avut parte de numeroase controverse după ce a declarat că nu crede în pandemia de coronavirus și a contestat măsurile impuse de autorități. Artista își menține opinia și nu poate accepta ideea că actorii și cântăreții au suferit atât de mult din cauza Covid-19.

ADVERTISEMENT