Life

Carmen Tănase, dezvăluiri despre moartea soțului: ”M-a durut foarte tare suferința fiului meu”

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri despre moartea soțului ei, Victor Parhon. Celebra actriță a mărturisit că suferința fiului ei a durut-o cel mai mult.
02.08.2022 | 21:48
Carmen Tanase dezvaluiri despre moartea sotului Ma durut foarte tare suferinta fiului meu
Carmen Tănase a fost căsătorită 11 ani cu Victor Parhon. Sursa foto: facebook, fresh24, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a făcut noi dezvăluiri despre regretatul ei soț, Victor Parhon, care a plecat din această lume în urmă cu 22 de ani. Actrița a spus, printre altele, că cel mai mult a durut-o să-l vadă pe fiul ei suferind după tatăl său.

Carmen Tănase a fost foarte afectată de suferința fiului ei, după decesul soțului

Vreme de 11 ani a fost căsătorită Carmen Tănase cu criticul de teatru Victor Parhon. Cancerul a fost cel care l-a răpus, iar după decesul lui, actriței i-a fost foarte greu să rămână mamă singură, cu un copil.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a încercat să-și crească cât mai bine fiul, pe Tudor, care nu înțelegea de ce a trebuit să se confrunte cu pierderea părintelui. Actrița a depus efort să fie atât mamă, cât și tată.

”Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia!

ADVERTISEMENT

Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta…

Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta? Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie”, a detaliat Carmen Tănase pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, singură de 22 de ani

Carmen Tănase și-a adunat puterile după ce și-a înmormântat soțul. A mai spus pentru sursa menționată că nu s-a lăsat doborâtă, ci s-a ridicat și a luptat cu viața. De altfel, nu s-a mai recăsătorit din 2000, atunci când Victor Parhon a decedat.

Actrița a mărturisit și că se descurcă de una singură, nu are nevoie de un partener. Însă, atunci când simte că situația cu care are de a face este una dificilă, apelează la ajutorul apropiaților.

ADVERTISEMENT

Întrebată fiind despre cum ar trebui să arate noul bărbat din viața ei, dacă i-ar apărea în cale, Carmen Tănase a detaliat că și l-ar dori inteligent, iubitor de animale și cu umor.

ADVERTISEMENT