Life

Carmen Tănase, dezvăluiri despre tensiunile cu Marius Manole: “Am fost pe dușmănie”

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri despre tensiunile pe care le-a avut cu Marius Manole în trecut. Cei doi nu s-au înțeles deloc la început.
27.01.2023 | 18:23
Carmen Tanase dezvaluiri despre tensiunile cu Marius Manole Am fost pe dusmanie
Carmen Tănase, dezvăluiri despre tensiunile cu Marius Manole. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase nu a avut o primă părere foarte bună despre Marius Manole, atunci când s-au cunoscut. Vedeta a recunoscut că cei doi au fost la cuțite inițial, însă acum se înțeleg de minune.

Carmen Tănase, adevărul despre tensiunile cu Marius Manole. Actrița nu l-a putut suporta la început

Actrița din serialul Clanul a avut tensiuni cu Marius Manole în trecut, după cum a povestit în cadrul unui podcast. Vedeta recunoaște că nu l-a avut la inimă pe actor în urmă cu ceva timp, însă de curând a discutat cu acesta.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a dezvăluit că nu l-a suportat pe Marius Manole la început și că nu a avut deloc o părere foarte bună despre el.

“Am o primă părere despre oameni, dar am luat țeapă de multe ori. Am o intuiție, de aia sunt și iubitoare de animale. Totuși, sunt om, adică mult inferioară regnului animal.

ADVERTISEMENT

În general, am rămas excepțională cu persoane cu care nu m-am putut suporta la început.

Am discutat chiar acum de curând cu Marius Manole.”, a povestit actrița în podcast-ul moderat de Horia Brenciu pe YouTube, Lucruri simple.

Interpreta îndrăgitului personaj Flacăra a mai spus că îl plăcea pe Marius Manole ca actor, însă cei doi nu s-au înțeles deloc la început, până să se cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei doi au început să se înțeleagă mai bine, iar acum relația lor este una foarte bună.

“Am fost pe dușmănie cu Manole. Eu îl plăceam pe el ca actor, dar el cu ce făceam eu, că și eu am dat din gură cât am putut… Eram pe război, până ne-am cunoscut. Am jucat împreună.

ADVERTISEMENT

Nu mai putem unul fără altul, pe cuvântul meu de onoare. E foarte haios, e un suflet extraordinar. Cred că asta m-a și legat atât de tare. Te simți bine cu el.”, a adăugat actrița.

Pe 18 ianuarie, Carmen Tănase a împlinit vârsta de 62 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și are la activ roluri în zeci de filme și seriale, dar și piese de teatru.

ADVERTISEMENT