Life

Carmen Tănase i-a cerut scuze public Biancăi Drăgușanu: „Nu am nimic cu ea”

Carmen Tănase i-a cerut scuze public Biancăi Drăgușanu pentru ce a spus despre fosta asistentă TV în 2013, într-o postare pe rețelele de socializare.
02.04.2022 | 17:10
Carmen Tanase ia cerut scuze public Biancai Dragusanu Nu am nimic cu ea
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase i-a cerut scuze Biancăi Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV. Actrița a recunoscut că s-a folosit greșit de numele fostei asistente de televiziune pentru a-și exprima nemulțumirea față de anumite știri din presa românească.

Carmen Tănase i-a cerut scuze public Biancăi Drăgușanu

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Tănase a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde i-a cerut scuze fostei soții a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, vedeta a spus că și-ar dori ca marii actori din România să fie mediatizați atunci când sunt în viață. Actrița a fost enervată după ce regretata Tamara Buciuceanu a primit premiul Academiei Române pentru Merite Deosebite în Teatru și Film, fără ca acest lucru să fie mediatizat. La acel moment, vedeta a postat un mesaj dur pe rețelele sociale.

„Stimată presă, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun: să vă fie rușine obrazului! Ocupați-vă în continuare de Bianca Drăgușanu! Asta și meritați!”, a transmis Carmen Tănase în 2013.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, actrița din Inimă de țigan și Regina i-a cerut scuze Biancăi Drăgușanu pentru că s-a folosit de numele ei în acel context. Carmen Tănase a mai spus că nu are nimic cu fosta asistentă a lui Dan Capatos.

„Îmi cer scuze față de această fată cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasă pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai.

ADVERTISEMENT

Și îmi cer scuze acum că uite, ea probabil că nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu, nu am nicio problemă cu ea. Fiecare este liber să-și facă viața așa cum dorește.

ADVERTISEMENT

Ea a găsit o breșă pe care a speculat-o, asta e situația. Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane, că ne învață, că ne fac, că ne dreg, că ne strică… nu sunt de această părere.”, a explicat Carmen Tănase la Kanal D.

„Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca!”

Întrebată ce rol ar juca Bianca Drăgușanu în filmul ei, Carmen Tănase a spus că blondina nu ar avea niciun rol, întrucât filmul ei este unul trist.

„Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca! Nu ar avea ce să joace în filmul meu, pentru că este un film trist.

Ea nu ar avea ce să caute în filmul meu. Ea ar trebui să joace în alte filme, cu oameni frumoși, cu lume frumoasă, cu lux. Filmul meu nu e așa.”, a adăugat actrița.

ADVERTISEMENT