Life

Carmen Tănase, în lacrimi. Surpriza care a făcut-o pe actrița din Clanul să plângă în direct: „Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de mai multe surprize. Actrița din Clanul și-a putut stăpâni lacrimile.
16.09.2022 | 17:44
Carmen Tanase in lacrimi Surpriza care a facuto pe actrita din Clanul sa planga in direct Nu a facut nimeni asta pentru mine
Carmen Tănase nu s-a putut abține. Ce a făcut-o să izbucnească în plâns. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a avut parte de câteva surprize emoționante. Cătălin Măruță i-a pregătit mai multe lucruri care să-i aducă aminte de momentele importante ale vieții, dar a făcut să aibă loc și o revedere la care îndrăgita artistă nu s-ar fi așteptat.

Carmen Tănase, în lacrimi, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Surpriza care a emoționat-o atât de tare încât a izbucnit în plâns

În câteva zile va avea loc premiera serialului Clanul, difuzat pe Pro Tv, prilej cu care Carmen Tănase, care face parte din distribuție, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu se aștepta, actrița a avut parte de o mulțime de momente emoționante. Foști colegi de liceu i s-au alăturat în emisiune și au depănat amintiri.

De asemenea, Carmen Tănase a văzut imagini cu școala din Baba Ana unde a predat după terminarea celor 12 clase. Actrița a fost profesoară de muzică și desen, dar și diriginta unor copii de care s-a atașat.

ADVERTISEMENT

În perioada în care a fost cadru didactic, i-a luat pe cei mici acasă la ea, unde au mâncat cireșe și prăjituri și, de asemenea, le-a organizat banchetul din clasa a VIII-a.

Carmen Tănase a mărturisit că nu a mai revenit în instituția în care a predat de ani buni, dar că atunci când s-a mutat la țară, a căutat o casă în localitate.

ADVERTISEMENT

„N-am fost la școala asta de atunci, de când am terminat. De când am intrat la facultate, din 1980…și acum când căutam casă la țară, am găsit o casă la Baba Ana și am vrut s-o iau, dar era mult de făcut la ea și nu aveam timp”, a dezvăluit Carmen Tănase.

Dintre elevii săi, unul i-a rămas întipărit în amintire și în inimă, iar Cătălin Măruță a reținut acest lucru din declarațiile ei anterioare, astfel că a făcut tot posibilul pentru a-i face să se reîntâlnească.

ADVERTISEMENT

„Dacă mi-l aduceți pe Rămurescu, mor. Am spus de Rămurescu de câteva ori în interviuri. (…) E un copil din clasa a V-a, de la clasa unde eram eu dirigintă, care era grăsuț și era foarte drăguț. Nu știa nimic, dar era tot timpul gata să-ți răspundă. Indiferent ce, nu conta”, și-a amintit Carmen Tănase.

„Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

Reacția actriței a fost una emoționantă. Carmen Tănase a izbucnit în plâns și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă. La fel de sensibil a fost și bărbatul, care a mărturisit că mult timp nu a știut că cea pe care o urmărește la televizor este aceeași persoană care i-a fost dirigintă.

„Ce ați făcut voi acum este ceva incredibil. Ai făcut ceva ce nu ar fi făcut nimeni niciodată. Mi-ai adus timpul înapoi, este incredibil. Nu am cuvinte, este fără măsură. Nu a făcut nimeni asta pentru mine”, i-a spus Carmen Tănase lui Cătălin Măruță.

Cum s-a îmbătat Carmen Tănase, pentru prima dată, în clasa a VII-a?

În cadrul aceleiași apariții, în direct, prin apel telefonic, a intrat și prietena cea mai bună din copilărie a lui Carmen Tănase, iar acestea și-au amintit despre momentul în care actrița s-a îmbătat pentru prima dată.

„Eram în clasa a VII-a și ne-am dus la ea și a zis ca fiecare să aducă câte ceva. Eu am dus un termos cu vin. Și s-a consumat din termosul ăla un pic de vin și Georgiana, cu mintea creață, a pus vodkă peste vinul ăla. Și eu am băut vin cu vodkă. 

M-am făcut praf. Am adormit la asta în pat, după aia, ea ne-a dat afară că veneau părinții și am plecat beată moartă. Ca să țin drumul drept, am mers pe bordură. La un moment dat l-am văzut pe tata cum se ducea acasă de la birou. 

M-am culcat. Și când m-am trezit, tata stătea într-un cot și se uita la mine. Respirația mea duhnea și a zis, ‘Ai băut?’, ‘Da’. Poc!”, a povestit actrița din serialul Clanul.

 

 

ADVERTISEMENT