Life

Carmen Tănase, jurat la o emisiune celebră: „Îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale”

Actrița Carmen Tănase va veni la masa juraților de la iUmor și se va alătura vedetelor deja consacrate în această poziție. Ea poate fi văzută în ediția din această duminică.
23.03.2022 | 10:50
Carmen Tanase jurat la o emisiune celebra Imi indeplinesc una dintre dorintele profesionale
Carmen Tănase va fi jurat la iUmor. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase va fi jurat în cadrul emisiunii iUmor în cel de-al 12-lea sezon al acestui show. Astfel, în ediția de duminică a emisiunii, actrița va juriza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Carmen Tănase va fi jurat la iUmor

De altfel, nu este prima dată când actrița vine pe scena iUmor, dar este în premieră în postura de jurat.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar a spus că, acceptând propunerea Antenei 1, va reuși să își îndeplinească un vis pe care îl avea de multă vreme, anume să facă parte din dintr-un juriu.

De asemenea, aceasta speră că se va simți bine și va râde copios datorită numerelor întâlnite în emisiune.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase spune că nu poate fi un jurat prea dur și va puncta mai degrabă munca depusă de concurent pentru că ea consideră că aceasta trebuie apreciată de jurați.

Ce spune Carmen Tănase despre postura de jurat

Conform actriței, orice concurent urcă pe scenă trebuie să aibă un punct în plus pentru efortul făcut de a merge acolo.

ADVERTISEMENT

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural.

Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă și consider că munca din spatele numărului merită punctată. Orice om care urcă pe scena iUmor face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a spus Carmen Tănase, conform unui comunicat al postului TV.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 12 al emisiunii iUmor de la Antena 1 vine cu noutăți, deoarece în fiecare ediție este adus un jurat surpriză care se alătură celor deja consacrați.

„Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare”, arată comunicatul.

ADVERTISEMENT