Life

Carmen Tănase, mărturie sfâșietoare, la priveghiul lui Florin Condurățeanu: „Nedrept, neașteptat”

Carmen Tănase a făcut o mărturie sfâșietoare la priveghiul lui Florin Condurățeanu. Actrița a fost ajutată de regretatul jurnalist, pe care l-a admirat foarte mult.
30.06.2021 | 21:22
Carmen Tanase marturie sfasietoare la priveghiul lui Florin Condurateanu Nedrept neasteptat
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este devastată după moartea fulgerătoare a lui Florin Condurățeanu. Regretatul jurnalist i-a oferit ajutorul său actriței la un moment dat, motiv pentru care aceasta l-a admiat foarte mult.

Moartea gazetarului de la Jurnalul Național a îndurerat multe persoane care au avut ocazia să-l cunoască. Mai multe vedete și-au exprimat regretele după tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, mărturie sfâșietoare, la priveghiul lui Florin Condurățeanu: „Nedrept, neașteptat”

Carmen Tănase este îndurerată după moartea lui Florin Condurățeanu. Actrița i-a adus un ultim omagiu regretatului jurnalist, pe care l-a admirat foarte mult și pentru care are toată recunoștința.

Artista a mărturisit că Florin Condurățeanu este cel care i-a salvat viața mamei sale. La două zile după ce gazetarul a trecut în neființă, Carmen Tănase nu se poate obișnui cu gândul că cel care i-a fost bun prieten nu mai este printre noi.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost surprinsă la capela unde se află trupul neînsuflețit al jurnalistului. Aceasta îi datorează lui Florin Condurățeanu viața mamei ei.

„Nedrept, neașteptat … e greu de crezut că Florin este acolo. Eu îi datorez viața mamei mele lui Florin Condurățeanu. Mama mea va împlini peste o lună 90 de ani datorită lui. El i-a salvat viața. probabil că sunt enorm de mulți oameni care spun lucrul ăsta despre el.

ADVERTISEMENT

(…) Am întâlnit un om perfect, dacă pot să spun așa, un om care n-a greșit niciodată față de nimeni cu nimic și pentru care cred că există numai cuvinte minunate”, a declarat Carmen Tănase pentru spynews.ro.

Actrița a ținut să sublinieze faptul că Florin Condurățeanu era un om foarte bun și că nu a auzit pe nimeni care să-l vorbească de rău. Totodată, actrița este de părere că moartea acestuia ne-a lăsat „mai săraci”.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase s-a prezentat la priveghiul jurnalistului alături de medicul Monica Pop. Ambele și-au exprimat condoleanțele în același timp.

De asemenea, Ovidiu Ionaițoaia a ținut să-i aducă colegului său de breaslă un ultim omagiu. Cei doi erau prieteni foarte buni, ambii fiind din generația veche. Ziaristul a venit alături de soția lui și a petrecut minute bune lângă sicriul lui Florin Condurățeanu.

Mai mulți colegi de breaslă și-au exprimat condoleanțele după moartea renumitului gazetar, dar și vedetele din lumea showbiz-ului.

Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni, 28 iunie, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Moartea lui fulgerătoare a fost un adevărat șoc pentru toată lumea, mai ales că în acea dimineață publicase un articol.

ADVERTISEMENT