Life

Carmen Tănase, nemulțumită de cum evoluează lumea artistică. Confesiuni de suflet făcute de actriță

22.04.2021 | 13:01
Carmen Tanase nemultumita de cum evolueaza lumea artistica Confesiuni de suflet facute de actrita
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a vorbit într-un interviu recent despre lumea artistică, iubirea pentru animale și copilăria ei din comunism, făcând câteva confesiuni despre femeia din spatele actriței.

Artista a vorbit, printre altele, despre cărți, despre lumea teatrului și a enumerat câteva întâmplări și trăiri ale tinereții sale, la care acum se uită cu o oarecare nostalgie.

ADVERTISEMENT

Carmen a fost provocată să vorbească despre tendința de raționalizare a actului artistic, despre așa-zisa artă rece spre care se îndreaptă inclusiv teatrul.

Carmen Tănase, despre cum se schimbă lumea artistică

„Nu e tocmai pe gustul meu ceea ce se întâmplă, tendința asta, dar, mă rog, vremurile se schimbă. E important ca teatrul să provoace o emoție, nu contează că e comedie, că e tragedie, că e dramă, important e să nu pleci de acolo cum ai venit”, a declarat Carmen Tănase într-un dialog cu Natașa Alina Culea la A7 TV.

ADVERTISEMENT

Actrița a continuat apoi să vorbească despre copilăria ei, care, deși a fost una modestă așa cum era pentru multă lume în comunism, a fost una fericită. Părinții actriței s-au îngrijit să nu îi lipsească nimic, iar acum, uitându-se în trecut, nu are niciun regret în ciuda greutăților prin care a trecut.

Artista a profitat de prezența ei în emisiune și și-a exprimat încă o dată revolta față de persoanele care chinuie sau omoară animalele, neînțelegând ce poate fi în sufletul oamenilor care fac asta.

ADVERTISEMENT

Revoltată din cauza cruzimii celor care omoară animalele

„De multe ori m-am întrebat cum o arăta sufletul celor care, de exemplu, vânează pui de focă albă. Nu știu dacă ați văzut ochișorii ăia… Dacă ai ceva uman, un fir uman în tine, nu ai cum să te topești când vezi ochii ăia mari negri care se uită la tine cu inocență. Există oameni care le dau cu bâta în cap. Dacă s-ar putea face o disecție în sufletul omenesc, oare ăla cum arată, dacă arată, cum o fi?”, s-a întrebat cu supărare Carmen Tănase, cunoscută fiind pentru că are grijă de zeci de câini și pisici.

De altfel, actrița a spus că din experiența ei cu animalele pe care le-a dus la medic de-a lungul anilor, acum este convinsă că ar fi un bun veterinar.

ADVERTISEMENT