News

Carmen Tănase nu crede în Covid-19. Actrița, declarații uimitoare despre noul coronavirus

03.09.2020 | 07:27
Carmen Tanase nu crede in Covid19 Actrita declaratii uimitoare despre noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Actrița Carmen Tănase a transmis că nu crede în Covid-19. Artista a vorbit la la Sinteza zilei, despre efectele pandemiei asupra copiilor.

Aceasta susține că tot ceea ce se întâmplă pare un plan bine pus la punct, unul în care copiii sunt ținta. Carmen Tănase crede că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o generațiile anterioare.

ADVERTISEMENT

Se va întâmpla acest lucru din cauza restricțiilor care sunt impuse în ceea ce e numit tot mai des ‘noua realitate’, o realitate pe care artista nu o place prea mult.

Actrița Carmen Tănase, mesaj împotriva Covid-19

“Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă.

ADVERTISEMENT

Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Și atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?

ADVERTISEMENT

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit.

Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format.

ADVERTISEMENT

Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate.

ADVERTISEMENT

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a spus Carmen Tănase