Life

Carmen Tănase, profund afectată de moartea lui Alexandru Arșinel: ”În ultima perioadă s-a chinuit extrem de rău”

Carmen Tănase este profund afectată după ce a aflat de moartea colegului ei de breaslă, Alexandru Arșinel. Ce mesaj a transmis actrița.
30.09.2022 | 00:17
Carmen Tanase profund afectata de moartea lui Alexandru Arsinel In ultima perioada sa chinuit extrem de rau
Ce spune Carmen Tănase despre moartea lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tot mai multe personalități reacționează după ce marele actor român, Alexandru Arșinel, a murit joi seară. Carmen Tănase și-a exprimat și ea regretul față de pierderea colegului său de breaslă.

Carmen Tănase, surprinsă de moartea lui Alexandru Arșinel. Ce mesaj a transmis actrița

Carmen Tănase a aflat despre decesul lui Alexandru Arșinel contactată fiind de jurnaliști. A rămas surprinsă când a primit trista veste.

ADVERTISEMENT

”A murit? Acum? Ce să zic… ufff… ce poți sa zici, îmi pare extraordinar de rău ca a murit…Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat actrița pentru Cancan.

Carmen Tănase a subliniat și suferința pe care ”monstrul sacru al teatrului românesc” (așa cum i se mai spunea-n.r)  a trăit-o în ultimii ani din viață, dar și faptul că acesta, împreună cu regretata Stela Popescu, au fost unii dintre cei mai mari actori de comedie.

ADVERTISEMENT

”În ultima perioadă, s-a chinuit extrem de rău, a fost foarte bolnav… Un mare actor de comedie, el și cu Stela Popescu”, a mai adăugat Carmen Tănase.

Familia a fost cea care a dat vestea decesului lui Alexandru Arșinel. În exclusivitate pentru FANATIK, fiul artistului, Bogdan Arșinel, a confirmat moartea tatălui său.

ADVERTISEMENT

De ce a murit Alexandru Arșinel. Vestea decesului a dat-o familia actorului

Alexandru Arșinel era foarte slăbit în ultima perioadă, confruntându-se cu probleme de sănătate. Îndrăgitul actor era în stare de gravă de o săptămână, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din București.

Alexandru Arșinel a plecat din această lume la vârsta de 83 de ani. În zilele care urmează va fi condus pe ultimul drum, trupul fiindu-i depus la Cimitrul Bellu, acolo unde el și-a cumpărat loc de veci în anul 2014.

ADVERTISEMENT

”Sunt un om gospodar! Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, spunea Alexandru Arșinel, atunci când trăia, despre locul său de veci.

ADVERTISEMENT