Life

Carmen Tănase, reacție nervoasă în ziua votului. Mărturisirile dramatice ale actriței

06.12.2020 | 17:12
Carmen Tanase reactie nervoasa in ziua votului Marturisirile dramatice ale actritei
Carmen Tănase, devastată de moartea tatălui ei, chiar și după zeci de ani: „Mi-a lipsit mereu”. Sursa foto: Captură video
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță Carmen Tănase a avut o reacție nervoasă în ziua votului și este revoltată de situația în care se află lumea artistică în acest moment, mai ales cea a teatrului. Vedeta îi acuză pe actualii conducători că nu s-au preocupat de soarta actorilor. 

Carmen Tănase a postat un mesaj cutremurător pe rețelele sociale. Actrița este nervoasă pe cei care conduc țara în acest moment pentru faptul că nu le-au oferit susținere actorilor cărora le-au fost anulate spectacolele pe scenă.

ADVERTISEMENT

Marea actriță s-a săturat de măsurile luate de Guvern în pandemie și a făcut mărturisiri dramatice chiar în ziua alegerilor parlamentare. Carmen Tănase îi acuză pe politicieni că nu s-au preocupat deloc de lumea teatrului.

Carmen Tănase, reacție nervoasă în ziua votului. Mărturisirile dramatice ale actriței

Carmen Tănase îi acuză pe cei din Guvern că lumea teatrului nu a fost deloc sprijinită și că nimeni nu a încercat să propună măsuri care să-i ajute pe actori în aceste nouă luni de când s-a instalat pandemia la noi în țară. Actrița a postat un mesaj pe Instagram, unde a răbufnit legat de această situație în care se află atâția artiști.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase trage un semnal de alarmă și îi acuză pe conducătorii țării că nu s-au preocupat deloc de soarta teatrului. Actrița susține că aceștia nu pot avea pretenția ca românii să iasă la vot după toate aceste luni în care pandemia a afectat atât lumea teatrului, cât și alte industrii, printre care HoReCa.

„A fost, mă, vreunu’ preocupat de soarta teatrului în lunile astea de coșmar? A deschis, mă, vreunu’ gura? A încercat, mă, vreunu’, unu’ singur, să salveze arta spectacolului? S-a gândit, mă, vreunu’ că actorul nu mai aer AER? Vreți vot? În altă viață”, a fost mesajul postat de actriță pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Declarații Carmen Tănase
Carmen Tănase, reacție nervoasă față de Guvern. Sursa foto: Instagram

Pandemia a lăsat mulți artiști fără loc de muncă, mai cu seamă pe actorii din lumea teatrului, care și-au anulat zeci sau sute de spectacole din acest an. În septembrie, sălile de spectacol au fost deschise în condiții de siguranță, ca să fie închise din nou în luna octombrie.

Recent, artiștii au semnat o petiție prin care solicită ajutor Guvernului în această perioadă. Industria cinematografică și a televiziunii au luat o pauză în timpul stării de urgență, însă spectacolele și concertele live sunt cele mai afectate la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, indignată de măsurile impuse în pandemie

Recent, Carmen Tănase le-a luat apărarea artiștilor, atât de afectați de măsurile luate în timpul pandemiei. Actrița a  tras un semnal de alarmă și a vorbit despre cum îi afectează pe artiști această situație.

„Artiștii au rămas fără loc de muncă, dar sunt suficienți de demni încât să nu-și dea chiloții jos pe la Guvern. Dar sunt foarte mulți artiști care nu mai au ce mânca.

Îi iubim când cântă, când joacă, dar când nu mai au ce mânca nu mai sunt de interes pentru nimeni. Sunt oameni liber profesioniști care nu mai au nicio sursă de venit în acest moment”, a declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru FANATIK.

Actrița a declarat de mai multe ori că nu crede în Covid-19 și a susținut că totul este un experiment care a fost plănuit în detaliu și care îi afectează pe copii.

„Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format.”, sunt doar câteva dintre argumente vedetei, despre care a vorbit mai demult la „Sinteza zilei” la Antena 3.

De altfel, Carmen Tănase a participat la protestul anti-măști din 19 septembrie, care a avut loc la Piața Universității și Piața Victoriei din Capitală. Au venit oameni de toate vârstele, iar unii și-au adus și copiii cu ei, unii chiar foarte mici.

ADVERTISEMENT