Life

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței și de ce a ales să plece din București

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Iată cum arată noua casă a îndrăgitei actrițe și de ce a ales să se mute din Capitală.
13.08.2021 | 23:49
Carmen Tanase sa mutat la tara Cum arata noua casa a actritei si de ce a ales sa plece din Bucuresti
Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței și de ce a ales să plece din București. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase (60 de ani) s-a mutat la țară pentru a scăpa de agitația din Capitală. Iată cum arată noua casă a îndrăgitei actrițe, care și-a vândut toate proprietățile din București.

Actrița s-a mutat la aproximativ o oră și jumătate de Capitală, iar Cătălin Măruță a făcut un tur al noii locuințe. Prezentatorul a fost primit cu brațele deschise de Carmen Tănase și chiar i-a făcut acesteia câteva cadouri de „casă nouă”.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței

Carmen Tănase s-a mutat la țară după ce și-a vândut toate proprietățile din București. Îndrăgita actriță era sătulă de agitația din București și a ales să se mute într-un loc mai liniștit.

În prezent, Carmen Tănase locuiește la o oră și jumătate depărtare de Capitală. Casa actriței este una mare și este înconjurată de gazon în fașă, având și un loc amenajat cu scaune și masă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a făcut o vizită actriței și a postat un clip pe YouTube, unde Carmen Tănase a făcut turul locuinței. Aceasta este fericită că s-a mutat la curte, departe de agitația din București, unde a locuit ani buni.

„Da, e bine. O să fac şi un solar aici”, a declarat actrița în cadrul videoclipului postat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Faptul că s-a mutat la curte reprezintă un avantaj și pentru animăluțele care locuiesc cu ea. Carmen Tănase este înconjurată de 3 câini și 14 pisici, cea mai în vârstă având 19 ani, după cum a spus vedeta.

Actrița va reveni în Capitală atunci când va avea proiecte sau evenimente la care este nevoie de prezența ei fizică.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase nu a oferit prea multe detalii despre locul exact în care se află. Aceasta se simte mult mai bine decât în București, fiind înconjurată de natură, liniște și animale.

ADVERTISEMENT

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine și cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo.

Am luat o decizie radicală și sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas.

Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie și să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiță, că văd că e la modă.

Eu am un lan de rapiță, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguță, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, și nu sirene și așa mai departe”, a declarat actrița în cadrul emisiunii „Previziuni” de la Antena 3.