Life

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței și de ce a ales să plece din București

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Iată cum arată noua casă a îndrăgitei actrițe și de ce a ales să se mute din Capitală.
13.08.2021 | 23:49
Carmen Tanase sa mutat la tara Cum arata noua casa a actritei si de ce a ales sa plece din Bucuresti
Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței și de ce a ales să plece din București. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase (60 de ani) s-a mutat la țară pentru a scăpa de agitația din Capitală. Iată cum arată noua casă a îndrăgitei actrițe, care și-a vândut toate proprietățile din București.

Actrița s-a mutat la aproximativ o oră și jumătate de Capitală, iar Cătălin Măruță a făcut un tur al noii locuințe. Prezentatorul a fost primit cu brațele deschise de Carmen Tănase și chiar i-a făcut acesteia câteva cadouri de „casă nouă”.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase s-a mutat la țară. Cum arată noua casă a actriței

Carmen Tănase s-a mutat la țară după ce și-a vândut toate proprietățile din București. Îndrăgita actriță era sătulă de agitația din București și a ales să se mute într-un loc mai liniștit.

În prezent, Carmen Tănase locuiește la o oră și jumătate depărtare de Capitală. Casa actriței este una mare și este înconjurată de gazon în fașă, având și un loc amenajat cu scaune și masă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a făcut o vizită actriței și a postat un clip pe YouTube, unde Carmen Tănase a făcut turul locuinței. Aceasta este fericită că s-a mutat la curte, departe de agitația din București, unde a locuit ani buni.

„Da, e bine. O să fac şi un solar aici”, a declarat actrița în cadrul videoclipului postat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Faptul că s-a mutat la curte reprezintă un avantaj și pentru animăluțele care locuiesc cu ea. Carmen Tănase este înconjurată de 3 câini și 14 pisici, cea mai în vârstă având 19 ani, după cum a spus vedeta.

Actrița va reveni în Capitală atunci când va avea proiecte sau evenimente la care este nevoie de prezența ei fizică.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase nu a oferit prea multe detalii despre locul exact în care se află. Aceasta se simte mult mai bine decât în București, fiind înconjurată de natură, liniște și animale.

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine și cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo.

Am luat o decizie radicală și sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas.

Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie și să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiță, că văd că e la modă.

Eu am un lan de rapiță, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguță, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, și nu sirene și așa mai departe”, a declarat actrița în cadrul emisiunii „Previziuni” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT