Life

Carmen Tănase, scandalizată de facturile la gaze și curent: “Ce se întâmplă este o crimă. O să fiu în pragul infarctului”

Carmen Tănase intervine în scandalul facturilor umflate la energie și gaze. Actrița a dezvăluit că nici nu i-a arătat mamei sale sumele care trebuie plătite pentru a nu o supăra.
17.01.2022 | 17:30
Carmen Tanase scandalizata de facturile la gaze si curent Ce se intampla este o crima O sa fiu in pragul infarctului
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a avut un mesaj dur pentru autorități.

Actrița este nemulțumită pentru că s-a permis liberalizarea pieței de energie și astfel s-a declanșat un scandal uriaș.

Mama actriței are 90 de ani și aceasta a decis să nu-i arate nicio factură, pentru că nu dorește să o supere.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase se revoltă: “Ce se întâmplă cu facturile este o crimă. O să fiu în pragul infarctului”

Carmen Tănase este revoltată din cauza scumpirii energiei electrice și a gazelor. Cunoscuta actriță spune că politicienii ar fi trebui să intervină mai repede pentru ca lucrurile să nu ajungă atât de departe.

“În opinia acesteia, soluția salvatoare se află în mâinile românilor. Cel mai tare o supără însă lipsa de reacție a oamenilor. 

ADVERTISEMENT

Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze”, a declarat Carmen Tănase la News Magazine de la Antena 3.

Deocamdată, facturile nu i-au pus probleme actriței, dar se așteaptă ca de acum încolo lucrurile să se schimbe radical. 

ADVERTISEMENT

“Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci”, a mai spus aceasta pentru aceeași sursă.

Potrivit vedetei, românii au o singură soluție pentru a trece peste această criză. Să fie uniți. Altfel, nu se va rezolva nimic niciodată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița a dezvăluit că a decis să nu-i arate mamei sale facturile la energie electrică. Aceasta are 90 de ani, iar fiica sa nu dorește să o supere.

“Nu i-am arătat-o. Ce sens are să încarc un om de 90 de ani cu problemele astea? Nu are nicio grijă. Eu mă ocup de toate cu fiul meu și le rezolvăm până la urmă facem noi cumva.

Luna asta a primit 2.200 lei nu știu cu ce majorări și nu știu cu ce ajutor că ea are pensie, de fapt, 1.300 de lei, după atâția ani de muncă și muncă grea”, a mai spus Carmen Tănase pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT