Life

Carmen Tănase și-a pus viața în pericol la miezul nopții. Pasiunea nebănuită a actriței

Carmen Tănase are o pasiune despre care puțină lume știe. Îndrăgita actriță a dezvăluit că îi place să facă offroad noaptea!
06.08.2021 | 13:19
Carmen Tanase sia pus viata in pericol la miezul noptii Pasiunea nebanuita a actritei
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase i-a mărturisit lui Cătălin Măruță cum și-a pus viața în pericol într-o noapte, când a ieșit cu mașina să facă offroad.

Actrița l-a primit acasă la ea pe prezentatorul de la PRO TV și i-a spus prin ce pățanie a trecut din cauza pasiunii sale.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu s-ar fi gândit că faimoasa artistă ar avea astfel de pasiuni, pe care și le satisface în special la miezul nopții. Una dintre întâmplările recente prin care a trecut în timp ce făcea offroad l-a luat prin surprindere chiar și pe Măruță.

Carmen Tănase, offroad la miezul nopții

Ideea de a-și lua o mașină de teren a venit din partea lui Tudor, băiatul actriței. Carmen spune că la început s-a speriat pentru că pe vremea ei nu era obișnuită cu astfel de mașini și nici cu astfel de sporturi.

ADVERTISEMENT

Pe parcurs a început să se obișnuiască, iar acum este o șoferiță de offroad cu acte în regulă.

„Ce știu eu să fac foarte bine este offroad. Am fost pe niște hârtoape, pe niște alea, pe nu știu ce. Un câine în mijlocul drumului, care nu se dădea la o parte. 

ADVERTISEMENT

N-aveam cum să-l ocolesc cu ditamai mașina că drumul era îngust și era chiar în mijloc. M-am oprit să-i dăm mâncare și a ieșit unul cu lanterna, unul cu pantaloni scurți așa. 

Cu burta pe afară așa. I-am zis că îi dăm de mâncare câinelui”, a povestit Carmen.

Actrița s-a luat apoi în gură cu individul respectiv luându-l la rost de ce nu își hrănește câinele. Fiul ei, Tudor, i-a spus mamei sale că dată fiind condiția fizică a acelui bărbat și apetența lui spre dispută să se oprească, însă actrița nu a fost intimidată de el.

ADVERTISEMENT

Carmen, o prezență tot mai apreciată de public

Carmen a povestit că totul s-a terminat cu bine în cele din urmă. La finalul reportajului scurt realizat de Măruță acasă la Carmen Tănase a apărut și o bătrânică din sat. Femeia a făcut deliciul echipei de filmare.

Vecina actriței a fost extrem de încântată la rândul ei de vizita lui Măruță și a spus câteva glume.

Carmen Tănase este una dintre cele mai importante figuri ale filmului și teatrului românesc. În ultimii ani, actrița a devenit tot mai prezentă la televizor și nu datorită rolurilor sale, ci pentru opiniile vehemente pe care și le-a exprimat despre pandemia de coronavirus.

 

 

ADVERTISEMENT