Life

Carmen Tănase și-a vândut toate proprietățile. Motivul pentru care a luat această decizie

Carmen Tănase (60 de ani) a luat o decizie radicală în urmă cu ceva vreme. Celebra actriță și-a vândut toate proprietățile din Capitală pentru a se muta departe de agitația orașului.
17.07.2021 | 17:11
Carmen Tanase sia vandut toate proprietatile Motivul pentru care a luat aceasta decizie
Carmen Tănase și-a vândut toate proprietățile. Motivul pentru care a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta nu mai are niciun bun în București, precizând că a luat cea mai bună hotărâre din ultima vreme. Artista s-a mutat la țară, undeva la aer curat, fără să dezvăluie locul unde s-a retras.

Actrița vrea să se bucure de traiul simplu, dovadă că va locui de acum înainte departe de oraș. Carmen Tănase visa de mult să aibă grădină și să se ocupe mai mult de agricultură.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, decizie radicală. S-a mutat undeva la țară

Deși a renunțat la locuitul în cel mai mare oraș din România, unde stătea încă de la vârsta de 18 ani, nu înseamnă că va mai apărea pe scenă. Carmen Tănase va continua să joace teatru, dar va face naveta.

De acum înainte Capitala nu va mai fi casa actriței, ci un alt loc din țară despre care nu a dorit să ofere prea multe amănunte, doar că va fi înconjurată de natură și animale.

ADVERTISEMENT

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine și cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo.

Am luat o decizie radicală și sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas.

ADVERTISEMENT

Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie și să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiță, că văd că e la modă.

Eu am un lan de rapiță, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguță, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, și nu sirene și așa mai departe”, a spus actrița în cadrul emisiunii „Previziuni” de la Antena 3, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, între București și aerul curat de la țară

Carmen Tănase se bucură de o curte imensă la țară, unde este gata să pună și grădină. Marea actriță este înconjurată de lucruri care îi plac, dar mai ales de animale de companie. Vedeta are 3 câini și 14 pisici.

Actrița originară din Ploiești își dorește și un mic solar, unde să planteze legume, dar nu va renunța la marea sa pasiune, actoria.

„Da, mă apuc de agricultură pentru folosința noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am și eu un mic solar. O să plantez roșii, castraveți, ardei. Voi face naveta la București”, a mai spus Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT