Life

Carmen Tănase, adevărul despre situația financiară. Cum se descurcă cu banii în pandemie: “Poate dă o cometă peste noi”

Carmen Tănase a vorbit despre situația financiară și a dezvăluit cum se descurcă cu banii în pandemie, în contextul în care și facturile la utilități sunt mari.
19.01.2022 | 16:03
Carmen Tanase adevarul despre situatia financiara Cum se descurca cu banii in pandemie Poate da o cometa peste noi
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a vorbit despre situația ei financiară în această perioadă. Actrița de teatru și film a fost afectată de pandemie din cauza spectacolelor anulate din ultimii aproape doi ani.

Vedeta a mărturisit că se descurcă cu economiile puse deoparte, însă problema o reprezintă facturile enorme la utilități.

ADVERTISEMENT

Actrița spune că facturile pentru luna decembrie nu au fost tocmai de speriat, dar se teme că cele pentru ianuarie vor fi imense.

Carmen Tănase, despre situația financiară în pandemie

Carmen Tănase a fost întrebată, în cadrul unui interviu, cum se descurcă cu banii în această perioadă, dat fiind faptul că pandemia a afectat activitatea actorilor de teatru.

ADVERTISEMENT

Actrița se descurcă cu economii, dar este conștientă că se putea și mai rău de atât. Facturile mari la utilități au înrăutățit lucrurile, pentru că oamenii sunt nevoiți să plătească sume enorme pentru gaz și electricitate.

“Cu greu, dar mai aveam ceva deoparte, târâș așa, deocamdată, față de alți oameni care n-au nimic, e de bun simț să nu zic eu ceva.

ADVERTISEMENT

Problema mare e cu facturile la utilități, pentru că instituțiile publice nu vor mai avea bani să plătească, teatrele nu vor avea bani, și aici va fi, probabil, nenorocire, că probabil se vor închide și instituțiile de stat, unde, de bine de rău, salariile au mers.

Acolo o să fie jalea de pe lume. Dar nu-i nimic, nimănui nu i se pare nimic ieșit din comun, oamenii sunt mulțumiți, totul e ok.”, a declarat Carmen Tănase pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a avut o factură destul de mare și se așteaptă ca în luna februarie să fie chiar mai rău. Vedeta a făcut haz de necaz și a spus că un meteorit sau o cometă ar putea rezolva această problemă.

“Panica la mine nu e acum, panica vine în februarie. Deocamdată, a venit cât am estimat. Acum, probabil va veni 100 de milioane lei vechi, cu tot cu regularizare.

Având în vedere tot ce consum, iar în funcție de asta am estimat în jur de 1.500 de lei și atât mi-a venit factura. (…) Este o sumă enormă.

Nu știu ce o să facem, o să vedem atunci ce o să facem. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva.”, a mai spus actrița.

Carmen Tănase a împlinit 61 de ani

Marți, 18 ianuarie, a fost o zi specială pentru Carmen Tănase, care a împlinit vârsta de 61 de ani. Fiul și mama actriței au fost alături de ea în această zi specială și au așteptat ora 12 noaptea ca să-i facă o surpriză.

Vedeta și-a amintit, cu nostalgie, de petrecerile pe care tatăl ei le organiza în copilărie, atunci când era ziua ei de naștere.

Invitată în platoul Teo Show chiar de ziua ei, Carmen Tănase a primit un cadou special de la Teo Trandafir și Bursucu.

Știind că actrița adoră dulciurile, cei doi prezentatori i-au pregătit o fântână de ciocolată cu mai multe preparate dulci.

ADVERTISEMENT