Life

Carmen Tănase, strigăt de ajutor pentru o familie cu 11 copii: ”Stau într-o cocioabă”

Carmen Tănase, apel umanitar pentru o familie cu 11 copii. Ce le-a cerut actrița din serialul Inimă de țigan internauților.
05.11.2022 | 15:55
Carmen Tanase strigat de ajutor pentru o familie cu 11 copii Stau intro cocioaba
Carmen Tănase, apel umanitar pentru o familie cu 11 copii. Ce le-a cerut actrița internauților. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Un strigăt de ajutor pentru o familie cu 11 copii a apărut pe pagina de socializare a vedetei de la Pro TV. Este vorba de mai mulți membri ai unei familii care stau într-o cocioabă, nu au deloc haine sau încălțăminte.

Carmen Tănase, apel umanitar pentru o familie cu 11 copii. Ce le-a cerut actrița internauților

Carmen Tănase a lăsat un mesaj pe social media, precizând că dorește să ajute o familie care locuiește în apropiere de Teatrul Odeon. Vedeta a subliniat că este vorba de doi părinți care nu lucrează constant și care au mai mulți copii.

ADVERTISEMENT

Cei 11 minori au nevoie de hrană, încălțăminte și îmbrăcăminte asta pentru că părinții nu reușesc să pună pe masă o pâine datorită muncii pe care o depun la sortat fiare.

„Vă rog mult, dacă aveți haine de la copiii voștri, nu contează vârsta sau mărimea, pe care nu le mai folosiți, aduceți-le la teatrul Odeon pentru mine. Și hainele de adulți sunt bune.

ADVERTISEMENT

Am aici o familie cu 11 copii și umblă desculți. Părinții nu au carte, nu-i angajează nimeni, sunt robi la sortat fiare și primesc cât să nu moară de foame.

Stau într-o cocioabă, în frig, împart toți un salam ieftin cu pâine și nici asta zilnic. Orice ajutor e bine venit. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris actrița pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase, în sprijinul oamenilor și animalelor

Postarea artistei în vârstă de 61 de ani a fost distribuită cu foarte multe persoane cu inima mare, care doresc să întindă o mână de ajutor. Oamenii i-au lăsat numeroase comentarii și sunt gata să ajute familia nevoiașă.

În plus, Carmen Tănase are pagina de socializare împânzită cu postări cu animale care au nevoie de adăpost sau stăpân. Actrița este cunoscută pentru faptul că vine mereu în sprijinul patrupedelor pe care le hrănește.

ADVERTISEMENT

La un moment dat vedeta din serialul Clanul a declarat că umblă cu portbagajul de la mașină plin cu mâncare și întotdeuna le hrănește pe cele pe care le găsește în drumul său spre casă.

ADVERTISEMENT