Life

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, decizie radicală. Ce vrea să facă după facultate

16.02.2021 | 18:49
Carmina fiica lui Liviu Varciu decizie radicala Ce vrea sa faca dupa facultate
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, decizie radicală. Ce vrea să facă după facultate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a luat o decizie radicală. Tânăra vrea să părăsească România pentru a urma cursurile unei facultăți de peste hotare, despre care s-a interesat încă de pe vremea în care era elevă de gimnaziu. 

Adolescenta a schimbat multe în viața sa de când a venit în București, dar nu a uitat nicio secundă visul ei de a pleca în străinătate. Tânăra a dat examenul de bacalaureat în vara anului trecut, dorindu-și să studieze la o facultate de prestigiu din Grecia.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatorului Liviu Vârciu înclina la vremea respectivă și spre un colegiu din Barcelona, dar iată că planurile i-au fost date peste cap. Carmina urmează studiile în țară, dar nu a renunțat la ideea de a pleca peste hotare, indiferent că e vorba de Grecia sau Spania.

Carmina, fiica prezentatorului Liviu Vârciu, vrea să plece din țară

„Carmina vrea să studieze arte, canto și actorie. Anul acesta va învață în țară, însă de anul viitor ne dorim să meargă în Grecia, la o școală americană. Este vorba despre Pinewood- American International School of Thessaloniki, o școală unde învață elevi veniți din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Carmina va sta singură, va locui în campus asemeni oricărui alt elev. Ne-am informat și am studiat bine oferta, sunt numeroase beneficii, performanțe, oportunități. Costurile unui an de studiu se ridică la 10.000 de euro. 

Eu voi rămâne în țară și, dacă nu voi rezista să stau departe de ea, probabil că mă voi muta și în Grecia”, spunea Ami Teiceanu, mama Carminei în urmă cu câțiva ani, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Planurile fiicei cântărețului Liviu Vârciu nu s-au schimbat prea mult de atunci, chiar dacă adolescenta a fost nevoită să urmeze cursurile unei facultăți din Capitală.

A părăsit orașul Arad în urmă cu ceva vreme și locuiește într-un apartament cumpărat de tatăl ei, unde visează în continuare la Europa. Carmina vrea să plece după încheierea studiilor în Spania, visul grecesc fiind abandonat în prezent.

ADVERTISEMENT

„Da, multe s-au schimbat, dar tot nu am renunțat la ideea de a pleca din România. Ceea ce voi și face după facultate”, le-a spus fiica lui Liviu Vârciu fanilor ei când a fost întrebată despre plecarea în Spania.

ADVERTISEMENT
Tags: