Life

Carne de șarpe la Chefi la cuțite? Ce se întâmplă în ediția din 7 martie

07.03.2021 | 17:32
Carne de sarpe la Chefi la cutite Ce se intampla in editia din 7 martie
ADVERTISEMENT

Ediția din 7 martie a cooking-show-ului Chefi la cuțite de la Antena 1 îi va pune în mare încurcătură pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. 

Aceștia vor avea de jurizat un preparat mai ”exotic” din care ar putea face parte (sau nu) un ingredient surpriză: carnea de șarpe.

ADVERTISEMENT

Într-un preview al episodului de duminică, de la ora 20:00, Chef Florin Dumitrescu este primul care gustă din farfuria unui concurent și nu este convins dacă este vorba de pește sau șarpe.

Carne de șarpe la Chefi la cuțite? Ce se întâmplă în ediția din 7 martie

Pește/șarpe, nu știu ce e. Am mânat din ea, nu pot să cred”, spune Chef Florin Dumitrescu după ce încearcă ciudatul preparat în episodul de duminică de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Colegul său de platou, Sorin Bontea, îi dă imediat replica pe care nu aștepta să o audă: ”Nu e pește, bă!

În ceea ce-l privește, Chef Dumitrescu este recunoscut ca fiind un bucătar care nu se împacă deloc cu mâncărurile exotice. În trecut, acesta a refuzat în dese rânduri să bage în gură astfel de preparate.

ADVERTISEMENT

O singură dată, de când este în show-ul de la Antena 1, Florin Dumitrescu a încercat o combinație cu șarpe. În 2018 a gustat carnea aceasta, dar mirosul dintr-o farfurie l-a speriat teribil! ”Jur că mă apucă plânsul. Mi-e frică să gust!”, spunea bucătarul la acea ediție.

Chefi la cuțite, un sezon 9 cu multe schimbări

Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, a debutat duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, iar următoarele ediții s-au difuzat luni și marți, de la ora 20:30. Astfel, zilele de difuzare ale celui mai îndrăgit show culinar vor fi: duminică, luni și marți.

ADVERTISEMENT

Cookin show-ul a revenit și cu câteva schimbări semnificative. Unele dintre aceste schimbări au legătură cu Gina Pistol, care a filmat în timp ce era însărcinată.

Cu câteva zile înainte de prima ediţie, Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit unele secrete și a vorbit despre câteva lucruri care se vor întâmpla în noul sezon.

”O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește Chefi la cuțite, că e vorba despre Sorin, Cătălin și eu, adică întotdeauna este o alianță între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli.

În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm. Aceste amulete vor scoate din noi ce e mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu la Antena 1.

Speak este coprezentator al emisiunii. Acesta îi va veni în ajutor Ginei a cărei sarcină este deja avansată.

ADVERTISEMENT