Life

Carol, fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu, rol în pelicula Taximetriști: ”Te poți identifica ușor”

Carol, băiatul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, joacă în Taximetriști. Ce a declarat tânărul despre pelicula românească.
10.11.2022 | 17:40
Carol fiul Magdei Catone si al regretatului Serban Ionescu rol in pelicula Taximetristi Te poti identifica usor
Carol, băiatul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, joacă în Taximetriști. Ce a declarat tânărul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu, a primit un rol în pelicula Taximetriști. Tânărul de 25 de ani susține că oamenii se vor identifica ușor cu personajele producției care va apărea în cinematografe în 2023.

Carol, băiatul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, joacă în Taximetriști. Ce a declarat tânărul

Carol Ionescu, băiatul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, calcă pe urmele renumiților săi părinți. Actorul va putea fi urmărit în producția Taximetriști care este un remake al piesei de teatru cu același nume.

ADVERTISEMENT

Piesa se joacă la teatrul Apollo 111 încă din anul 2018, iar peste numai puțin timp oamenii pot urmări evenimentele în cinematografe. Mai exact, filmul care și-a încheiat deja filmările, va avea premiera pe 20 ianuarie 2023.

„Filmul are calitățile unui film comercial, te poți identifica ușor cu personajele, cu limbajul și cu situațiile, dar și calitățile unui film de artă, îți descrie o lume fictivă, dar atât de similară realității imediate.

ADVERTISEMENT

În plus are o echipă artistică preocupată de livrarea unui produs valoros”, a spus Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu, pentru click.ro.

Din distribuția peliculei, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, mai fac parte actori precum: Ana-Maria Guran, Ștefania Cîrcu, Vlad Ionuț Popescu și Mădălina Stoica.

ADVERTISEMENT

Care este povestea filmului în care joacă Carol Ionescu

Filmul Taximetriști, în care joacă băiatul Magdei Catone, Carol Ionescu, spune povestea a doi tineri, Lică și Liviu, care lucrează ca șoferi de taxi. Cei doi tineri încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte.

Toți clienții preluați de cei doi au câte o problemă, motiv pentru care seara nu va fi deloc una obișnuită, ci mai degrabă o adevărată aventură. Prin mașinile loc trec tineri care merg la petreceri, DJ, interlopi sau prezentatori TV.

ADVERTISEMENT

În final aceste călătorii își pun amprenta asupra vieții lor, fiecare taximetrist având un stil diferit de a se comporta cu cei care urcă în autoturism.

ADVERTISEMENT
Tags: