Life

Carole Middleton poartă rochia fiicei? Mama ducesei Kate Middleton, apariție spectaculoasă

Kate Middleton și mama sa, Carole, au purtat aceeași ținută. Fanii modei și ai Casei Regale Britanice au observat acest detaliu la un eveniment organizat recent.
15.06.2022 | 14:37
Carole Middleton poarta rochia fiicei Mama ducesei Kate Middleton aparitie spectaculoasa
Kate Middleton și mama sa, Carole, cu aceeași ținută. Cum s-au afișat. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia, care este fondatorul Party Pieces, s-a afișat într-o rochie de culoare roz pal marca Me+Em. Ținuta este similară cu una purtată de Ducesa de Cambridge în urmă cu mai bine de un an.

Kate Middleton și mama sa, Carole, cu aceeași ținută. Cum s-au afișat

Kate Middleton apare des în rochii superbe, unicat, însă de această dată pare că a fost ”copiată” de mama sa. Carole Middleton a purtat o ținută identică cu una aleasă de fiica sa la un moment dat. E alta sau aceeași?

ADVERTISEMENT

Obiectul vestimentar atât de popular în sânul familiei regale din Marea Britanie a fost purtat de mama Ducesei de Cambridge la cursa de cai de la Ascot Racecourse. Apariția a fost una spectaculoasă, care a atras toate privirile.

Mama lui Kate Middleton, Carole, a purtat piesa superbă accesorizând-o cu un clutch negru și cu o pălărie din dantelă care s-a potrivit perfect.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton și mama sa au purtat aceeași rochie. Ținuta este de culoare roz

Kate Middleton și mama sa, Carole, au purtat aceeași rochie la distanță de un an. Ducesa de Cambridge a îmbrăcat ținuta de culoare roz pal atunci când s-a întâlnit cu Mila Sneddon, o pacientă tânără bolnavă.

Totul s-a întâmplat la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția, pe 27 mai 2021, când soția Prințului William i-a promis micuței în vârstă de numai 5 ani că va purta ceva roz, culoarea ei preferată.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă asigur că merg și încerc să-mi găsesc o rochie roz. Sper că, când într-o zi, să sperăm, Mila, ne vom întâlni și apoi îmi voi aminti să port rochia mea roz pentru tine”, spunea Kate Middleton înainte să o vadă pe fetiță, scrie today.com.

Câteva săptămâni mai târziu cele două aveau să se vadă, fetița purtând tot o ținută de culoare roz. Povestea din spatele rochiei a fost scoasă la iveală în proiectul de fotografie Hold Still, care i-a făcut pe oameni să-și prezinte viețile din izolarea Covid-19.

ADVERTISEMENT

Imaginea micuței Mila a fost intitulată Shielding Mila și o arăta sărutându-și tatăl printr-o fereastră în timp ce se izola pentru a se proteja de ceilalți. Fetița a făcut chimioterapie pentru leucemie limfoblastică acută.

ADVERTISEMENT