Fotbal international

Cea mai în formă jucătoare riscă să rateze WTA Finals! Motivul uluitor

Caroline Garcia, cea mai în formă jucătoare din această lună, ar putea să rateze calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce organizatorii turneului de la Moscova nu i-au...
10.10.2017 | 17:43
Cea mai in forma jucatoare risca sa rateze WTA Finals Motivul uluitor

Caroline Garcia, cea mai în formă jucătoare din această lună, ar putea să rateze calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce organizatorii turneului de la Moscova nu i-au acordat un wild card, astfel încât franţuzoaica să aibă ocazia de a-şi asigura prezenţa la ultimul turneu important al sezonului.

Federaţia de Tenis din Rusia preferă jucătoarele noastre, astfel nu îi putem acorda lui Caroline Garcia un wild card”, a fost mesajul directorulului de la Kremlin Cup, Alexei Selivanenko. Organizatorii întrecerii din capitala rusă speră, astfel, că Maria Şarapova va participa şi la concursul de săptămâna viitoare, în ciuda faptului că acum evoluează la Tianjin Open, în China, turneu la care se duelează în prima rundă cu Irina Begu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Caroline Garcia, serie impresionantă de victorii

Jucătoarea franceză a câştigat turneele de la Wuhan şi Beijing, al doilea chiar în faţa Simonei Halep, românca care se află începând din această săptămână pe locul unu în clasamentul WTA. Garcia le-a învins în ultimele zile pe Angelique Kerber, Petra Kvitova, Elina Svitolina şi Simona Halep, victorii care au adus-o în postura de a putea spera la Turneul Campioanelor.

Sportiva din Hexagon a urcat pe locul opt în clasamentul sezonului şi i-a luat faţa britanicei Johanna Konta în bătălia pentru ultimul loc din Singapore. Garcia s-a retras între timp de la Tianjin Open, competiţie la care ar fi urmat să joace cu Maria Şarapova în primul tur, în speranţa că îşi va putea apăra locul către Singapore la Kremlin Cup. Konta şi-a anunţat deja prezenţa la turneul din Rusia şi are nevoie să ajungă până în finala întrcerii de la Moscova pentru a trece peste Garcia în clasament.

Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki şi Jelena Ostapenko sunt cele şapte jucătoare de tenis calificate deja la Turneul Campioanelor. Dominika Cibulkova, deţinătoarea titlului de anul trecut, nu îşi poate apăra titlul cucerit anul trecut, fiind doar pe locul 20 în ierarhia sezonului.