Sporturi

Caroline Garcia, atac voalat la adresa Simonei Halep! ”Trebuia să ajung în finală să primesc și eu un avion privat”

13.08.2018 | 12:20
Caroline Garcia a lansat un atac voalat la adresa Simonei Halep după turneul Rogers Cup 2018

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia a lansat un atac voalat la adresa Simonei Halep după turneul Rogers Cup 2018 și înaintea celui de categorie Premier 5 de la Cincinnati.  Românca a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4.

”Habar nu am cum voi ajunge la Cincinnati. Am verificat zborurile și sunt foarte scumpe biletele. Sunt disperată! 700 de dolari un bilet până la Cincinnati. Asta este o bătaie de joc!”, a declarat Garcia, potrivit site-ului tennisworldusa.org.  Jucătoarea franceză a fost învinsă de Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Montreal.

Caroline Garcia, atac voalat la adresa Simonei Halep: ”Totul e de rahat”

Supărată din cauza prețului mare la biletele de avion pe ruta Montreal – Cincinnati, Caroline Garcia a atacat-o voalat și pe Simona Halep: ”Mai aștept să văd cum sunt zborurile în perioada următoare, pentru că voi juca marți sau miercuri. Trebuia să ajung în finală să primesc și eu un avion privat. Totul e de rahat”.

Caroline Garcia a lansat un atac voalat la adresa Simonei Halep după turneul Rogers Cup 2018
Caroline Garcia a lansat un atac voalat la adresa Simonei Halep după turneul Rogers Cup 2018

După finala epuizantă de la Montreal, Simona  Halep a ales să plece cu un private jet spre Cincinnati, turneu la care va participa în această săptămână.  Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană,  Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.

Simona  Halep a fost nominalizată de cotidianul francez L’Equipe pentru campionul weekend-ului, după ce a câștigat turneul de la Montreal. Și asta după ce  WTA a decis ca românca să fie câștigătoare în lovitura zilei, ea reușind un punct fantastic în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal. La scorul de 6-6 în tie-break, după o revenire de la 1-5, românca a făcut un punct perfect pe serviciul adversarei pe care l-a încheiat cu un rever în lung de linie care a prins tușa.

Halep, mesaj dur pentru românii din tribune

La finalul meciului cu Sloane Stephens, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului. La festivitatea de premiere, după ce a vorbit în engleză, Simona  Halep a ţinut să transmită şi un mesaj în limba română pentru fanii din tribune: “Am două vorbe să vă spun! Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc”.

La puțin timp după meci s-a aflat și cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep.  Este vorba de un cetățean stabilit în Canada de mai bine de 20 de ani, unde desfășoară afaceri în construcții. Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România. Ulterior şi alţi români din tribună au scandat împotriva partidului aflat la guvernare în România.

Tags: