Sporturi

Caroline Garcia, dată pe spate de români: „Sunt vulcanici! Mă așteptam să auzim mai mult ‘Allez, les bleues’, dar am auzit doar ‘România, România’”

Caroline Garcia, dată pe spate de români: „Sunt vulcanici! Mă așteptam să auzim mai mult 'Allez, les bleues', dar am auzit doar 'România, România'”
Caroline Garcia a elogiat fanii români, la finalul partidei cu Simona Halep

Caroline Garcia a trebuit să se vadă învinsă după un meci maraton care a durat aproape trei ore contra Simonei Halep, scor 7-6, 3-6, 4-6. După acest meci, România a trecut în avantaj în seria cu Franța, scor 2-1. La conferința de presă de după meci, Garcia a lăudat fanii români, prezenți la arena din Rouen.

Caroline Garcia, mesaj superb adresat fanilor români

Caroline Garcia a explicat că micile detalii au făcut diferența în partida cu Halep:  „Cred că a fost un meci foarte strâns, dar în ultimul set ea a fost mai agresivă decât mine. Cred că sunt câteva puncte, pe ici pe colo, care au mers spre ea și au făcut diferența. Nu am simțit deloc presiune, îmi place să joc în această competiție, am vrut să intru în această bătălie. Sigur, mi-am dorit să fi câștigat, dar am dat tot ce am putut și nu a fost să fie. Avem însă șanse în continuare și sper să câștigăm meciul contra României.”

Caroline Garcia, cuvinte de laudă pentru fanii români la conferința de presă de după meciul cu Simona Halep
Caroline Garcia, cuvinte de laudă pentru fanii români la conferința de presă de după meciul cu Simona Halep

Garcia a lăudat și fanii prezenți la meci: „Românii sunt vulcanici, incredibili, ne așteptam să luăm mai multă energie de la fanii noștri, să auzim mai des „Allez les bleues, allez les bleues”, dar auzeam numai „România, România”. Dar au fost fair play.”

De asemenea, prima rachetă a Franței a anunțat că ar putea să joace și în meciul cinci, dacă va fi nevoie: „Sunt pregătită să joc la dublu, dacă antrenorul mi-o va cere”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri