Sporturi

Caroline Garcia, mesaj impresionant după semifinala de Fed Cup: ”Felicitări uimitorilor fani ai României”

22.04.2019 | 17:49
Caroline Garcia mesaj impresionant dupa semifinala de Fed Cup Felicitari uimitorilor fani ai Romaniei

Jucătoarea de tenis Caroline Garcia a postat mesaj impresionant pe rețelele de socializare după ce Franța a învins România în semifinalele Fed Cup. Cea mai bună tenismenă din Hexagon a ținut să-i felicite pe fanii români care au creat o atmosferă incendiară în sala Kindarena din Rouen, acolo unde s-au disputat sâmbătă și duminică partidele din semifinala competiției.

Caroline Garcia, mesaj impresionant după semifinala de Fed Cup: ”Pentru un sfârșit de săptămână memorabil, trebuie să fim două echipe”

”Felicitări echipei României și uimitorilor săi fani. Pentru un sfârșit de săptămână memorabil, este nevoie de două echipe. Un imens mulțumesc tuturor suporterilor francezi și întregii noastre echipe. Suntem în finală!!!”, a fost mesajul impresionant postat de Caroline Garcia pe contul său de Twitter după întâlnirea Franța – România din semifinalele Fed Cup.

România a fost învinsă de Franța, scor 2-3, în semifinalele Fed Cup, ratând astfel șansa să joace în premieră cu trofeul pe masă. Echipa României a ajuns pentru a doua oară în istorie în semifinalele competiției, după ediția din 1973. Fetele noastre vor reveni în Fed Cup în 2020, urmând a fi cap de serie la tragerea la sorți pentru sferturile de finală, fază în care vor întâlni Cehia, Germania, Spania sau Statele Unite ale Americii.

Fanii români o susțin pe Irina Begu în meciul cu Pauline Parmentier
Fanii români o susțin pe Irina Begu în meciul cu Pauline Parmentier

Julien Benneteau, strategie pentru a o opri pe Simona Halep

Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, consideră că principalul dezavantaj al formației noastre este faptul că celelalte jucătoare din lot sunt departe de nivelul Simonei Halep, aflată pe locul 2 WTA. Cu toate acestea, primul lider din istoria clasamentului ATP a lăudat prestațiile avute de Mihaela Buzărnescu și Irina-Camelia Begu la întâlnirea cu Franța.

De partea cealaltă, căpitanul nejucător al echipei Franței, Julien Benneteau, a dezvăluit că a avut o strategie de a o obosi pe Simona Halep pentru meciul de dublu. El a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut cu privire la folosirea în meciurile de simplu ale jucătoarelor Kristina Mladenovic și Pauline Parmentier și despre faptul că cea mai bună jucătoare a României a părut obosită în partida de dublu.