Wozniacki, acuze grave la Miami Open: “Mi-au ameninţat familia!”

Ionut Neamţu    Irina Aldea   
in Stiri sportive
24/03/2018, 19:24
Wozniacki, acuze grave la Miami Open: “Mi-au ameninţat familia!”

Daneza a fost eliminată la finalul unui meci incredibil de Monica Puig, ocupanta locului 82 WTA. Scorul final a fost 0-6, 6-4, 6-4 în favoarea jucătoarei din Puerto Rico, după o oră şi 58 de minute. Wozniacki a câştigat primul set cu 6-0 în doar 27 de minute şi nimic nu părea să o deranjeze, dar ce a urmat pentru ea, a fost cu adevărat de necrezut. Daneza s-a prăbuşit pur şi simplu şi a pierdut partida din turul secund. Pentru Puig, aceasta a fost una dintre cele mai mari victorii din carieră, după succesul de la Rio.

Wozniacki a răbufnit astăzi, la o zi după înfrângerea suferită la Miami şi acuză personalul turneului de la Miami Open de incompetenţă. Daneza susţine, printr-un comunicat oficial pe Twitter, că a fost ameninţată şi înjurată în timpul meciului cu Monica Puig. “Aseară am pierdut un meci dificil cu o adversară grozavă şi prietenă, Monica Puig, la Miami Open. Sunt pe deplin conştientă că tenisul este un sport cu victorii şi înfrângeri. Cu toate acestea, în timpul meciului, noaptea trecută, oamenii din mulţime mi-au ameninţat familia, le-au dorit moartea mamei şi tatălui meu, m-au numit în fel şi chip, mi-au spus lucruri pe care nu le pot reproduce aici şi le-au spus nepoatei şi nepotului (care au 10 ani) logodnicului meu să stea jos şi să tacă naibii din gură, în timp ce securitatea şi personalul turneului nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi chiar au acceptat acest lucru să aibă loc”, a scris ocupanta locului secund pe contul personal de Twitter.

Caroline Wozniacki: “Tenisul este mizerabil în aceste condiţii”

“În timp ce eu întotdeauna îi încurajez pe fani să-şi susţină favoriţii, iar eu intru într-o atmosferă provocatoare, atunci când anumite linii sunt clar depăşite, acest lucru face tenisul mizerabil pentru ambele jucătoare. Sper ca Miami Open să ia acest lucru în serios, deoarece este un exemplu îngrozitor pentru următoarele generaţii de jucători de tenis şi fani. Îi doresc Monicăi tot ce e mai bun pentru restul turneului. Cu dragoste, Caroline”, şi-a încheiat daneza discursul scris.

După această înfrângere, Caroline Wozniacki poate pierde poziţia secundă a clasamentului WTA. Finalistă anul trecut la Miami, daneza a pierdut 640 de puncte, iar un eventual triumf al Garbinei Muguruza, ar face ca iberica să adune cu 60 de puncte mai mult. Dacă Simona Halep ar fi eliminată astăzi de Radwanska, distanţa dintre ea şi Wozniacki ar fi de 1350 de puncte. În eventualitatea în care Halep ar câştiga trofeul la Miami, diferenţa ar creşte la 2.285 de puncte.

Închide ×