Sporturi

Caroline Wozniacki, eliminată în turul 3 la Australian Open! Maria Șarapova, victorie cu deținătoarea trofeului

18.01.2019 | 09:44
Caroline Wozniacki eliminata in turul 3 la Australian Open Maria Sarapova victorie cu detinatoarea trofeului

Caroline Wozniacki, eliminată în turul 3 la Australian Open, după un meci foartre strâns, pierdut în fața Mariei Șarapova, pe Rod Laver Arena. A fost 6-4, 4-6, 6-3 pentru jucătoarea din Rusia, care merge în optimile de finală, unde o va avea de înfruntat pe favorita publicului la Melbourne, Ashleigh Barty. Vezi meciul LIVE punct cu punct şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos!

Partida dintre Wozniacki și Șarapova a fost una în care cele două și-au împărțit perioadele de dominare. Daneza a început mai bine și a condus cu 4-1 în primul set. Din acel moment, însă, Mașa a început să lovească mult mai aspru, iar deținătoarea titlului nu a mai avut răspuns. Cinci game-uri la rând câștigate de Șarapova, care și-a trecut primul set în cont.

Caroline Wozniacki, eliminată în turul 3 la Australian Open! Iese din top 10 WTA

Manșa secundă a început din nou cu o dominație pentru Wozniacki, care a profitat de problemele Mariei la serviciu și a făcut break pentru a conduce cu 3-0. A urmat din nou revenirea Șarapovei, care a reușit să egaleze la trei. Apoi, ambele jucătoare au câștigat pe propriul serviciu, până când Mașa a fost nevoită să servească pentru a rămâne în set. Wozniacki a făcut break și a dus meciul în decisiv.

Setul trei a început sub semnul echilibrului, s-a mers cu serviciul până la 3-3. Apoi, Maria Șarapova a fost cea care a reușit break-ul, iar Wozniacki a cedat definitiv. Rusoaica a câștigat și următoarele două game-uri, astfel că s-a impus la trei în setul decisiv. După ce nu a reușit să își apere titlul de la Melbourne, Wozniacki pierde 1870 de puncte, rămâne cu doar 3566 și este foarte probabil să iasă din top 10. Maria Șarapova se anunță o candidată la câștigarea trofeului, rezultat care ar aduce-o aproape de locul 10.