Sporturi

Caroline Wozniacki i-a înnebunit pe fani cu ultimele poze de pe Instagram! „O să-ţi simţim lipsa pe teren!” Foto

14.06.2020 | 10:56
Caroline Wozniacki ia innebunit pe fani cu ultimele poze de pe Instagram O sati simtim lipsa pe teren Foto
ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki s-a retras din tenis după turneul de la Australian Open, dar daneza arată în continuare exemplar, ca și cum ar fi în continuare în circuit, spre deliciul fanilor săi, care au rămas plăcut surprinși cu fotografiile postate de Caroline pe rețelele de socializare.

Caroline Wozniacki își înnebunește fanii cu poze pe Instagram

Caroline Wozniacki a postat mai multe fotografii pe Instagram și a reușit să le aprindă imaginația fanilor săi, care au „bombardat-o” cu mii de like-uri încă din primele minute în care daneza a pus pozele pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 mondial a negat faptul că s-a retras din tenis din cauza problemelor de sănătate, iar acum se relaxează împreună cu soțul său David Lee, fost star NBA, la vila deținută de aceștia.

Caroline Wozniacki în costum de baie. Sursă foto: Instagram
Caroline Wozniacki în costum de baie. Sursă foto: Instagram

Fanii îi simt lipsa

Fanii Carolinei Wozniacki au reacționat în secțiunea de comentarii și unii dintre ei au mărturisit că îi duc simt lipsa danezei: „O să-ți simțim lipsa pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Ce fotografii frumoase!” și „Ce pălărie frumoasă! Îți stă bine”, au fost alte reacții primite de Caroline Wozniacki la fotografiile postate pe Instagram.

La finalului ultimului meci disputat în circuitul profesionist, Caroline Wozniacki a fost felicitată de organizatorii Australian Open și de apropiații care au susținut-o la Melbourne, iar momentul emoționant și-a spus cuvântul și sportiva nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

„Parcă era de așteptat ca ultimul meu meci să fie unul decis în trei seturi și că o să-mi închei cariera cu o greșeală pe forehand. Astea sunt elementele pe care am încercat să le îmbunătățesc pe toată durata carierei mele, da cred că așa a fost să fie.

Rămân cu multe lucruri. Realizările din teren sunt uimitoare, fanii, sentimentele pe care ni le provocați atunci când veniți și ne încurajați la meciuri, sprijinul primit din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, cel care m-a antrenat în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

De obicei nu plâng, îmi cer scuze. Sunt amintiri speciale, pe care le voi prețui mereu. Călătoria aceasta a fost incredibilă și să știți că sunt într-adevăr fericită!”, a declarat Caroline Wozniacki după ultimul meci.

  • 29 de ani este vârsta la care Caroline Wozniacki a decis să se retragă
ADVERTISEMENT