Ipoteză bombă: Wozniacki a câştigat Australian Open fiind gravidă!

Sorin Dumitrescu   
in Sporturi
01/02/2018, 11:11
Ipoteză bombă: Wozniacki a câştigat Australian Open fiind gravidă!

Daneza Caroline Wozniacki este câştigătoarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în urma unei finale dramatice adjudecate în faţa Simonei Halep în setul decisiv. În prezent, nordica se află în Rusia, la Sankt Petersburg, la turneul la care ar fi fost prezentă şi Simona Halep, dacă nu s-.ar fi accidentat la gleznă chiar în primul meci de la Australian Open şi nu ar fi avut acea prăbuşire fizică, tocmai în partida pentru trofeu.

Oricum, interesant este că Wozniacki, care a cerut intervenţia medicului la scorul de 4-3 pentru Halep în setul decisiv pentru o problemă la genunchi, este bine mersi, putând juca fără nici o problemă la Sankt Petersburg, ceea ce explică şi mai bine motivul real pentru care a cerut ajutorul medicului. Dacă genunchiul cu bucluc s-a refăcut miraculos după faşa aplicată, în schimb presa daneză vine cu o adevărată bombă, dacă se va dovedi că are dreptate.

Caroline Wozniacki e prezentă la Sankt Petersburg

De altfel, Wozniacki a făcut o declaraţie care pune mass-media pe jar: ” Vă pot spune că la începutul lunii februarie ceva foarte important se va întâmpla. Puţin mai târziu veţi afla totul”. Iar presa daneză susţine că noul număr 1 mondial ar fi însărcinată. Caroline chiar a fost întrebată de un reporter danez acest lucru după ce a câştigat la Melbourne, dar a răspuns “Din câte ştiu eu, nu”, însă jucătoarea nu prea a fost crezută.

Neîncrederea compatrioţilor lui Wozniacki provine din faptul că aceasta a anunţat logodna cu fostul star NBA David Lee la început de februarie 2017, deşi evenimentul avusese loc în realitate cu patru luni mai înainte. De aici şi suspiciunea că Wozniacki ar fi vrut ea să facă anunţul că va avea un copil tot la început de februarie, în preajma de Valentine’s Day, exact cum a procedat anul trecut. S-ar repeta povestea Serenei Williams, care a câştigat Australian Open în 2017 şi după aceea a întrerupt activitatea datorită sarcinii.

Ştirea MOMENTULUI

Astra, transfer înainte de meciul cu FCSB! A patra achiziţie a giurgiuvenilor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.