Sporturi

Caroline Wozniacki, petrecere de vis a burlăcițelor alături de Serena Williams și câțiva…porci din Bahamas! Foto

13.04.2019 | 10:45
Caroline Wozniacki petrecere de vis a burlacitelor alaturi de Serena Williams si cativaporci din Bahamas Foto

Caroline Wozniacki a avut parte de o petrecere de vis a burlăcițelor. N-au putut să lipsească de la eveniment cele mai bune prietene ale jucătoarei daneze de tenis. Alături de ea s-au aflat fostul lider mondial din circuitul WTA, Serena Williams, americanca Nicole Gibbs, locul 134 în clasament, dar și câțiva…porci din Bahamas! Animalele au devenit celebre pe Exuma Beach și turiștii plătesc câteva mii de dolari bune pentru a înota alături de acestea.

Caroline Wozniacki, petrecere de vis a burlăcițelor alături de Serena Williams și câțiva…porci din Bahamas!

Legenda spune că purceii au ajuns acolo după ce un vas a naufragiat. Cei care stau prin apropiere jură că porcii au fost aduși pe insulă de niște pirați care voiau să-i mănânce, dar nu s-au mai întors niciodată, în timp ce alții merg pe ideea că la sfârșitul anilor 90 un investitor a vrut să construiască o fermă de porci, dar a abandonat proiectul și animalele. Cel mai probabil, porcii reprezintă doar o strategie de marketing pentru a atrage turiștii în Bahamas.

Acesta a fost și locul ales de Caroline Wozniacki pentru o ultimă petrecere înainte de căsătorie. Ca să ajungă pe insula porcilor, daneza, Williams și multe alte prietene au închiriat o barcă. „Da, e super amuzant, dar trebuie totuși să păstrez distanța. Nu prea mă dau în vânt după viața sălbatică. Probabil că sunt o persoană căreia îi place mai mult puiul…dar de la distanță”, a spus amuzată Serena Williams.

Caroline Wozniacki, petrecere de vis a burlăcițelor alături de Serena Williams și câțiva...porci din Bahamas! Wozniacki
Caroline Wozniacki relaxându-se înaintea petrecerii burlăcițelor

Serena și-a luat copilul la petrecere

Câștigătoare de 7 ori a turneului de la Wimbledon, Serena Williams recunoaște însă că s-a distrat de minune în Bahamas. „Totul este atât de frumos”, a spus fostul lider mondial care a luat-o cu ea și pe Alexis Olympia, fiica ei. De altfel, jucătoarea a ținut să explice și motivul pentru care a venit cu copilul la o petrecere a burlăcițelor. ”Nu mă întrebați de ce este aici. Nu pot să trăiesc o zi fără ea. În plus, tatăl ei era ocupat”, a mai adăugat Serena Williams.

Caroline Wozniacki s-a logodit cu David Lee în noiembrie 2017. Fostul baschetbalist din NBA nu a fost primul bărbat din viața danezei. Aceasta a mai trăit o poveste de dragoste cu Rory McIlroy, un cunoscut jucător de golf. Logodna lor s-a încheiat însă în urma infidelităților acestuia.

  • 12 este locul pe care îl ocupă Caroline Wozniacki în clasamentul WTA