Caroline Wozniacki sare în apărarea Serenei Williams! ”Nu a primit niciodată ajutor”

Traian Terzian   
în Tenis
25/09/2018, 18:56
Caroline Wozniacki sare în apărarea Serenei Williams! ”Nu a primit niciodată ajutor” GALERIE FOTO
Caroline Wozniacki a sărit în apărarea Serenei Williams, după scandalul iscat în finala US Open 2018

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki a sărit în apărarea Serenei Williams, după scandalul iscat în finala US Open 2018. Bună prietenă cu americanca, a doua jucătoare din clasamentul WTA crede că arbitrul partidei, spaniolul Carlos Ramos, ar fi trebuit să ia o măsură mai blândă.

”Nu m-am gândit niciodată la egalitatea dintre sexe. Nu m-am gândit să compar bărbații cu femeile, dar cred că Serena are dreptate cu ce spus. Toată lumea are dreptul la o opinie și când ești într-o finală de Grand Slam există multe emoții”, a declarat Caroline Wozniacki, conform site-ului bolamarela.pt.

Serena Williams se ceartă cu arbitrul Carlos Ramos în timpul finalei de la US Open 2018
Serena Williams se ceartă cu arbitrul Carlos Ramos în timpul finalei de la US Open 2018

Caroline Wozniacki sare în apărarea Serenei Williams: ”Asta e părerea mea”

”Dacă cineva o știe pe Serena și dacă i-a urmărit cariera, știe că nu a primit niciodată ajutor din partea antrenorului în timpul meciului. Și nici nu cere. În opinia mea, arbitrul Carlos Ramos trebuie să o avertizeze mai blând. Dacă vede că antrenorul o ajută, trebuia să-i spună Serenei: Vezi că echipa ta îți dă sfaturi. Trebuie să se oprească. Asta e părerea mea despre arbitraj”, a spus Caroline Wozniacki în apărarea Serenei Williams.

Serena Williams a avut un conflict dur cu arbitrul Carlos Ramos în timpul finalei de la US Open 2018, pe care americanca a pierdut-o în fața japonezei Naomi Osaka, scor 2-6, 4-6. Fostul lider mondial a primit un avertisment pentru ”coaching” iar în acel moment și-a ieșit din fire și l-a făcut pe arbitru hoț și mincinos.

Antrenorul Patrick Mouratoglou a recunoscut că i-a dat indicații din tribună Serenei Williams, dar a precizat că măsura luată de arbitru a fost mult prea dură. După această dezvăluire, jucătoarea americană l-a certat pe Mouratoglou și a spus că niciodată nu și-au făcut semne. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o”, a precizat Serena.

Închide ×