Sporturi

Caroline Wozniacki şi Serena Williams, dans la petrecerea burlăciţelor danezei în Bahamas! Imagini demenţiale Video

14.04.2019 | 13:00
Caroline Wozniacki si Serena Williams dans la petrecerea burlacitelor danezei in Bahamas Imagini dementiale Video

Caroline Wozniacki şi Serena Williams au dansat la petrecerea burlăciţelor danezei în Bahamas! Caroline Wozniacki, fost lider mondial în clasamentul WTA, împreună cu cea mai bună prietenă a ei din circuit, Serena Williams, s-au distrat pe cinste la petrecerea burlăciţelor danezei organizată în Bahamas, o destinaţie de vis pentru orice scop. Cele două au împărtăşit cu ai lor fani tot felul de materiale video pe reţelele de socializare.

Caroline Wozniacki şi Serena Williams s-au distrat pe cinste la petrecerea burlăciţelor danezei în Bahamas

Caroline Wozniacki urmează să se căsătorească, iar daneza vrea să se bucure de fiecare moment petrecut înainte de a face acest pas. Daneza în vârstă de 28 de ani a dansat împreună cu prietenele ei, printre care şi Serena Williams, care a dat tonul petrecerii, pe o melodie a celor de la Backstreet Boys. Caro şi-a întrebat fanii pe contul personal de Instagram cum s-au descurcat cu numărul de dans, primind doar laude.

Caroline Wozniacki s-a logodit cu David Lee în luna noiembrie a anului 2017. Fostul baschetbalist din NBA, în vârstă de 35 de ani, nu a fost însă primul bărbat din viața danezei. Aceasta a mai trăit o poveste de dragoste cu Rory McIlroy, un cunoscut jucător de golf, dar logodna lor s-a încheiat tragic pentru daneza, în urma infidelităților acestuia, asta după ce ei împrăţiseră deja invitaţiile la nuntă. Totuşi, alături de David Lee, Caroline pare să-şi fi găsit cu adevărat fericirea, motiv pentru care-şi doreşte să-şi lege destinul de al lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

How did we do? @backstreetboys #CarosCrew

O postare distribuită de Caroline Wozniacki (@carowozniacki) pe

Olympia Ohanian, printre invitate la petrecerea burlăciţelor

Serena Williams, în vârstă de 37 de ani, nu s-a putut abţine şi a luat-o cu ea și pe Alexis Olympia, fiica ei. Americanca a ținut să explice și motivul pentru care a venit cu copilul la o petrecere a burlăcițelor. ”Nu mă întrebați de ce este aici. Nu pot să trăiesc o zi fără ea. În plus, tatăl ei era ocupat”, a spus Serena Williams.