Cele mai citite

Video. Gest grotesc făcut de Carragher! Şi-a aflat sentinţa

Fostul căpitan al echipei FC Liverpool, Jamie Carragher şi-a ieşit din fire după ce ”cormoranii” au fost învinşi de Manchester United, scor 2-1, în Premier League.
12.03.2018 | 17:11
Video. Gest grotesc făcut de Carragher! Şi-a aflat sentinţa

Legenda lui Liverpool, în prezent unul dintre cei mai respectaţi analişti TV din Anglia, se afla în trafic în momentul în care un suporter a deschis geamul şi l-a tachinat: ”Hei, Jamie, ce zici? 2-1”, a spus fanul, care era însoţit de fiica sa în vârstă de 14 ani.

Jamie Carragher şi-a ieşit din fire şi a scuipat spre maşina suporterului. Fiica acestuia a înregistrat cu telefonul momentul, iar imaginile au ajuns la publicaţia britanică Daily Mirror. ”E dezgustător ce a făcut”, a declarat fetiţa fanului.

Carragher a pierdut două contracte

Fostul jucător de la Liverpool şi-a cerut scuze pentru gest, dar a spus că a fost provocat: ”A tras lângă mine de 2-3 ori şi tot repeta scorul. Ce fel de om face asta când e cu fetiţa lui în maşină?”. După acest incident, Carragher a fost suspendat pe termen nelimitat de Sky Sports până la o decizie finală. O televiziune daneză care îl angajase pe Carragher să comenteze meciurile din Champions League a întrerupt contractul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri