Fotbal international

Michael Carrick a dezvăluit de ce nu a mai jucat la United! Căpitanul lui Mourinho, operat pe cord

Michael Carrick, căpitanul lui Manchester United, a explicat momentele dificile prin care a trecut printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter. Fotbalistul de pe Old Trafford a fost aproape să îşi încheie cariera în luna septembrie.
25.11.2017 | 11:32
Michael Carrick a dezvaluit de ce nu a mai jucat la United Capitanul lui Mourinho operat pe cord

Internaţionalul englez al “diavolilor roşii” era un titular de bază în formula de start gândită de antrenorii echipei în ultimii ani, însă o problemă la inimă l-a făcut în acest să rateze prima parte a sezonului. Carrick a avut nevoie de o operaţie, dar este aşteptat să revină pe teren de luna viitoare.

Mijlocaşul lui United a dezvăluit că nu a mai putut evolua pentru echipa lui Jose Mourinho din luna septembrie din cauza unor probleme cardiace care au necesitat o operaţie la inimă: “După ce m-am simţit ciudat în repriza a doua a meciului cu Burton din septembrie, am efectuat o serie de teste. S-a dovedit a fi un ritm cardiac neregulat (aritmie) şi am suportat o procedură numită ablaţie cardiacă. A trebuit să mă antrenez sub monitorizare atentă, dar sunt bine acum. Vreau să-i asigur pe toţi că sunt sănătos şi am reînceput să mă antrenez din greu cu echipa. Îmi refac condiţia fizică şi sper să fiu curând în postura de a fi selecţionat din nou”, a declarat fobalistul de 36 de ani.

Michael Carrick, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui United în ultimii zece ani

Fotbalistul cumpărat de Manchester United în 2006 de la Tottenham a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei de pe Old Trafford. Internaţionalul englez a contribuit în această perioadă la câştigarea cinci titluri în Premier League, trofeul UEFA Champions League, Europa League şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Michael Carrick, 36 de ani, a evoluat într-o singură partidă în acest sezon, în victoria cu 4-1 împotriva celor de la Burton, pe 20 septembrie, într-un joc care a contract pentru turul al treilea al Cupei Ligii Angliei. Internaţionalul englez este aşteptat să revină pe teren pe data de 5 decembrie la întâlnirea dintre ŢSKA Moscova şi Manchester United din UEFA Champions League.