News

Cum arată cel mai în vârstă culturist din lume! Cartea Recordurilor şi-a lansat ultimul volum!

Cartea Recordurilor şi-a lansat ultimul volum! Ediţia din 2018 este cea de-a 63-a din istoria Guinness World Records şi conţine, printre altele, pisica posesoare a celei mai lungi cozi din lume,...
09.09.2017 | 00:01

Cartea Recordurilor şi-a lansat ultimul volum! Ediţia din 2018 este cea de-a 63-a din istoria Guinness World Records şi conţine, printre altele, pisica posesoare a celei mai lungi cozi din lume, cel mai vârsnic culturist, dar şi femeia cu cele mai mari gene, relatează Associated Press.

VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO

Printre cazurile inedite incluse în paginile ediţiei din 2018 a Guinness World Records se numără cel al unei feline domestice din Ferndale, Michigan, Statele Unite, pe nume Cygnus, care a stabilit recordul mondial pentru cea mai lungă coadă de pisică — peste 46 de centimetri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

O femeie din China a stabilit recordul pentru cele mai lungi gene, de peste 12 centimetri.

Un bunic în vârstă de 83 de ani din Los Angeles, Statele Unite, a fost numit cel mai vârstnic culturist din lume.

Cartea Recordurilor a ajuns la a 63-a editie! Cele mai lungi unghii din lume, în paginile sale

Recordul pentru cele mai lungi unghii de la mâinile unei femei îi aparţine unei americance, Ayanna Williams. Lungimea unghiilor acesteia totalizează 576,4 centimetri, conform site-ului oficial al Guinness World Records.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare colecţie de ursuleţi de pluş îi aparţine americancei Jackie Miley şi este alcătuită din 8.026 de astfel de jucării.

Recordul pentru prima antenă implantată în craniul unui om a fost stabilit de Neil Harbisson din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Ediţia din 2018 este cea de-a 63-a din istoria Guinness World Records.