ADVERTISEMENT
News

Cartianu îl face praf pe George Simion, liderul AUR! „Maimuța cu cât urcă în copac, cu atât i se vede fundul mai bine”

Autor: Alexandru Năstase | 24.01.2021 | 13:09
Cartianu îl face praf pe George Simion, liderul AUR! „Maimuța cu cât urcă în copac, cu atât i se vede fundul mai bine”
Grigore Cartianu, acuze dure la adresa liderului AUR, George Simion. Sursa foto - colaj Fanatik

Grigore Cartianu îl face praf pe George Simion, liderul AUR într-un interviu exclusiv FANATIK. Jurnalistul nu a ezitat și a transmis că politicianul este mai degrabă un demagog depășit de situația în care se află. 

ADVERTISEMENT

„E un demagog care acum s-a trezit pe o poziție care îl depășește evident. Pregătirea lui nu e de nivelul acesta.

Nu știa cum să asorteze mesajul acela pur naționalist și antisistem cu nevoia pe care o simte de a se credibiliza cumva, de a ieși din zona nefrecventabilă”, a zis Cartianu.

Cum îl acuză Cartianu pe George Simion, liderul AUR!

Jurnalistul spune că politica pusă în scenă de reprezentanții AUR nu are cum să meargă la nesfârșit. Grigore Cartianu a glumit pe seama inițialelor partidului condus de George Simion

ADVERTISEMENT

„E greu de făcut treaba asta, mai ales că, partidul are acolo pe unul, spărgător de bancomate, cercetat în dosare de genul ăsta, pe alții, vectori anti mască, anti vaccin, niște anarhiști. De exemplu, lor le putem spune partidul anarhiștilor.

Partidul anarhiștilor români. Nu e AUR, ci e PAR. Partidul Anarhiștilor Români. Sau AUR – Anarhiștii Urlători din România. Că sunt urlători, ei sunt cam urlători. Anarhiștii urlători din România sau PAR, partidul anarhiștilor din România. Cu ideile lor, conspiraționismele lor, acolo se plasează”, a mai punctat Cartianu.

Jurnalistul spune că George Simion s-a cocoțat în Parlament bazându-se pe lucruri care n-au nicio legătură cu politica.

ADVERTISEMENT

„George Simion a avut un program al lui. La un moment dat, Băsescu i-a făcut un serviciu când a zis, uitați-vă, e interesant, e cu Basarabia. N-are nicio treabă George Simion cu Basarabia. A luat marota asta, suntem bine, domne, Basarabia, unioniști, dar unionist a fost și ăla în Moldova, prin anii 90, Iurie Roșca și după aia s-a descoperit că era KGB, acum e KGB pe față, e cu comuniștii din Moldova. El poza în creștin democrat, cu Europa, împotriva Rusiei, până i-a ieșit dosarul de KGB.

Cam pe pârtia asta mi se pare mie că evoluează George Simion. El a avut un program clar, de ani de zile se bate cu jandarmii peste tot. Prin peluze se bate cu jadarmii, pe la Valea Uzului se bate cu ungurii, dar se bate și cu jandarmii. Se agață de jandarmi, să se mai târască el puțin pe jos și cineva filmează.

ADVERTISEMENT

Tot timpul a avut tactica asta, domne, te bați cu jadarmii peste tot și ieși în față, să fii dat pe site-uri, pe platforme sociale, asta a fost politica lui. Uite că i-a reușit până la urmă, dar să fie atent pentru că, știți cum se spune, maimuța cu cât urcă mai mult în copac, cu atât i se vede fundul mai bine”, a mai spus Grigore Cartianu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!