Life

Cartierul din România pe care ar trebui să-l eviți. Un polițist a fost ucis aici cu sânge rece și o echipă de filmare era să fie atacată

Care este cartierul din România pe care trebuie să-l eviți. Un polițist a fost ucis aici cu sânge rece aici, iar o echipă de filmare a fost atacată.
17.03.2023 | 19:00
Cartierul din Romania pe care ar trebui sal eviti Un politist a fost ucis aici cu sange rece si o echipa de filmare era sa fie atacata
Cartierul din România pe care ar trebui să-l eviți. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cartierul foarte periculos din România pe care mulți vor să îl evite. Un polițist a fost ucis cu sânge rece în această zonă, iar o echipă de filmare a fost la un pas de a fi atacată de către persoane recalcitrante.

Cartierul din România pe care ar trebui să-l eviți

Cartierul Burdujeni din Suceava este unul nesigur, cu multe riscuri la tot pasul. O echipă de filmare de la Kanal D era să fie atacată, iar reporterilor le-a fost frică să iasă din mașină să filmeze.

ADVERTISEMENT

De altfel, cartierul este atât de periculos încât nici oamenii legii nu sunt mereu în siguranță. Polițistul Sorin Vizitiu a fost ucis cu sânge rece în timp ce patrula la gară, cu câțiva ani în urmă.

Un om al străzii a fost cel care l-a omorât pe polițist, iar, de atunci, oamenii se tem și să meargă la gară pentru că nu se simt în siguranță, mai ales că, spun unele persoane, prin zonă își fac veacul tot felul de indivizi dubioși.

ADVERTISEMENT

O echipă de jurnaliști, atacată la fața locului

De asemenea, nu după foarte mult timp de la acel incident, o echipă de jurnaliști de la Kanal D  era să fie atacată atunci când a mers în cartier să filmeze. Echipa de filmare nici nu a putut să iasă din mașină.

O mulțime de oameni a înconjurat vehiculul în care se aflau jurnaliștii chiar înainte ca ei să coboare, iar la o masă din fața blocului unde au oprit aceștia erau circa 100 de persoane.

ADVERTISEMENT

Conform relatărilor jurnaliștilor, masa era plină de alcool și cetățenii erau recalcitranți și voiau să se certe cu echipa de filmare. Din fericire, conflictul a fost aplanat la timp și nimeni nu a avut de suferit.

Astfel, sfatul pentru toți cei care trec prin Suceava este să evite pe cât posibil să se aventureze în acest cartier pentru că pot apărea scandaluri fără ca măcar să se întâmple ceva. Simpla prezență poate deranja pe anumite persoane și e bine ca oamenii care sunt nevoiți să se deplaseze prin zona respectivă să fie precauți și să evite să intre într-o dispută.

ADVERTISEMENT

„Sunt strânși peste o sută de locatari la o masă în față blocului, cu mult alcool și dorința de a se certă.. când am aflat că tocmai au înmormântat pe cineva, am preferat să rămânem în mașină.

Este singură zona în care am avut niște probleme și a trebuit să ridic tonul la ei că să-i potolesc. Mă rog… am reușit până la urmă, dar vreau să spun că este, într-adevăr, un loc de care trebuie să vă feriți”, a relatat jurnalistul de la Kanal D, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni