Sport

Cartofi fierți cu cârnat. Cum arată prânzul unui fotbalist din Liga 2. Foto șoc. Exclusiv

21.10.2020 | 21:20
Cartofi fierti cu carnat Cum arata pranzul unui fotbalist din Liga 2 Foto soc Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sunt vremuri grele, iar fotbalul românesc pare a resimți tot mai acut problemele financiare. Există cluburi în Liga 2 ai căror fotbaliști mănâncă la prânz meniuri formate din cartofi fierți cu cârnat.

FANATIK a primit o fotografie cu prânzul unui fotbalist de la Pandurii Târgu Jiu, lanterna roșie din liga secundă a României.

ADVERTISEMENT

Meniul nu pare a fi unul destinat unui sportiv profesionist, fiind compus din carne grasă, cartofi fierți și puțină salată de varză.

Cartofi fierți cu cârnat. Cum arată prânzul unui fotbalist din Liga 2

Situația de la Pandurii Târgu Jiu este una critică, iar acest lucru se poate observa și prin intermediul prânzului pe care fotbaliștii gorjeni îl primesc din partea clubului. Cândva o echipă care făcea senzație în Europa League, Pandurii își hrănește acum fotbaliștii cu salată de varză, cartofi fierți și cârnat.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că meniul pare a fi unul ciudat pentru un sportiv profesionist, cantitățile lasă și ele de dorit. Fotbaliștii primesc doar o bucățică de cârnat și câteva felii de cartofi fierți, însoțite de puțină salată de varză albă.

Cartofi fierți cu cârnat. Cum arată prânzul unui fotbalist din Liga 2
Cartofi fierți cu cârnat. Cum arată prânzul unui fotbalist din Liga 2

Nu doar mâncarea este proastă la Pandurii, ci și rezultatele echipei. Gorjenii sunt pe ultimul loc în clasamentul ligii secunde, însă după 6 înfrângeri consecutive au reușit să câștige primele trei puncte. Eu au învins-o pe CSM Reșița cu 2-1, în deplasare, în data de 17 octombrie.

ADVERTISEMENT

Pandurii, aproape de excluderea din Liga 2

Doar Tribunalul de Arbitraj Sportiv o mai ține pe Pandurii în viață, după ce forul de justiție a anulat decizia FRF de a-i exclude pe gorjeni din campionat. O eventuală excludere din Liga 2, i-ar fi dus pe foștii reprezentanți ai României în Europa League foarte aproape de faliment.

Comisiile FRF au decis excluderea clubului din competiție din cauza datoriilor către foștii angajați. Obligațiile financiare au fost neglijate de club și, după mai multe amânări și procese, decizia FRF a fost aceea de excludere a gorjenilor, care au contestat decizia la TAS.

ADVERTISEMENT

Instanța din Elveția a hotărât ca decizia Federației să fie suspendată și va judeca la rândul său contestația oltenilor. Dacă nici TAS nu le va da dreptate, cei de la Pandurii vor fi excluși din Liga 2. Înainte de a ieși din campionat, gorjenii au fost deja eliminați din Cupa României.

ADVERTISEMENT