Authors

Cârţu a cedat nervos. Atac la Burleanu şi Lupescu. “Nu vreau să fac parte din fotbalul ăsta!”

19.04.2018 | 20:46
Cartu a cedat nervos Atac la Burleanu si Lupescu Nu vreau sa fac parte din fotbalul asta

Sorin Cârţu a cedat nervos, după ce Răzvan Burleanu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Fostul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova susţine că nu îşi mai doreşte să facă parte din lumea fotbalului românesc şi lansează acuze la adresa lui Burleanu.

“Sunt surprins și dezamăgit. Se întâmplă, e România, ce ai fi vrut? Ai fi vrut ca fotbalul să facă notă discordantă la tot ce se întâmplă în țara asta și în celelalte domenii? Dacă Dragnea a zis că îl sprijină pe Lupescu și s-a întâmplat ca Lupescu să primească 78 de voturi, înseamnă că e o problemă, are o problemă Dragnea în teritoriu.

Cârţu, despre cei care au votat la alegerile FRF

Știi care e prooblema: în teritoriu sunt puși oameni, la județe, oameni incompetenți, pe care i-a pus partidul pe niște servicii sau contraservicii pe care le-au făcut. Și atunci e normal să se întâmple ce s-a întâmplat. E o victorie a fotbalului de femei, a fotbalului cu mingea desumflată a diviziei B, a diviziei C. (…)

Nu mă reprezintă fotbalul ăsta și nu vreau să fac parte din fotbalul ăsta. În toată istoria omenirii, cele mai mari infracțiuni au fost făcute profitând de mintea săracului, de mintea prostului, de mintea ignorantului, situație care s-a întâmplat și acum.

E posibil ca, în anii 2000, tot ce a fost în 90 și 2000…laitmotivul era să spuneți că îi așteptați pe ăștia care au venit afară, să vină cu mentalitate, Generația de aur, să antreneze, să conducă, și așa mai departe, să schimbe mentalitatea la tot. A venit unul, l-au băgat la pușcărie. A venit al doilea, l-au ciuruit sau cum a zis șmecherașul ăsta. Nu doar pe el, ci pe toată lumea, pe toți care l-au sprijinit. Într-un fel, mă simt și eu cred că la fel de ciuruit. Și Mircea Lucescu și Adrian Ilie și Gică Popescu și toți care au fost pe lângă el și l-au susținut, toți am fost ciuruiți. (…), a explicat Sorin Cârțu pentru o emisiune de sport.

Sorin Cârţu l-a taxat şi pe Lupescu

Deşi l-a susţinut în timpul alegerilor pentru şefia FRF, Sorin Cârţu nu l-a menajat nici pe Ionuţ Lupescu, despre care susţine că “a gândit prost că a venit să-şi pună nu ştiu ce principii europene”.

 “A fost un prost că a venit să încerce să salveze ceva, să-și expună un punct de vedere. Nu știu ce a gândit, dar a gândit prost să vină să-și pună nu știu ce principii europene. Nu e cazul, lasă-i așa, stăm așa”a încheiat Cârțu