Critici pentru Dică! Ce greşeşte antrenorul FCSB: “De-aia au probleme”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/02/2018, 09:23
Critici pentru Dică! Ce greşeşte antrenorul FCSB: “De-aia au probleme”

Cârţu spune că este de fapt o problemă în tot fotbalul românesc şi explică de ce FCSB are dificultăţi şi în cupele europene: ”Sistemul 4-2-3-1 nu merge pentru fotbalul românesc! Avem mijlocaşi, hai să nu le spun puturoşi, dar n-au travaliul ăla care trebuie…. Să vină, să susţină atacantul, să facă faze, să ceară în adâncime.

“Problemele noastre şi ale fotbaliştilor români în străinătate astea sunt. Iar asta s-a văzut şi la Steaua, în meciul de la Mediaş. Voiau mingea pe loc şi toată lumea să primească mingea la picior. Nu vedeai pe niciunul să ceară în spatele apărării adverse, dintre toţi mijlocaşii. Că e Florin Tănase, că e … Singurul e Man care mai cere în spate. În rest, toată lumea să vină pe primit, să o facă mică. De aceea au şi probleme când merg afară.

“Aşa se joacă în Europa”

Nu ştiu dacă aţi sesizat, dar în general antrenorii germani sau sârbi pe unde prind românii îi dau deoparte şi nu-i mai vor în echipă. Ăsta e fotbalul care se joacă în Europa, te duci vertical pe poartă, combinaţii, nu ca la noi”, a spus Sorin Cârţu la un post de televiziune.

Nici Dică nu a fost satisfăcut de prestaţia echipei sale în primul meci oficial din 2018:  “Jocul nu m-a mulţumit. N-am făcut joc bun, am suferit mult. Ştiam că vom avea meci greu. Am avut probleme la începutul primei reprize şi la finalul meciului. Nu am câştigat duelurile aeriene, chiar dacă avem fundaşi cu talie. Am greşit la fazele fixe. Pentru a câstiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult pe faza defensivă”, a spus şi Dică.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.