Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu despre ultimul transfer al Craiovei, dezvăluit de FANATIK: „Bravo, bravo!”

Sorin Cârţu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre noul transfer al Universităţii Craiova, Lyes Houri. FANATIK a anunţat în exclusivitatea mutarea reuşită de Mihai Rotaru.
30.08.2023 | 21:00
Cartu despre ultimul transfer al Craiovei dezvaluit de FANATIK Bravo bravo
Cârțu despre ultimul transfer al Craiovei, dezvăluit de FANATIK: „Bravo, bravo!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul lui Lyes Houri la Universitatea Craiova. Mijlocaşul care a evoluat ultima dată la Mol Vidi, a semnat un contract valabil trei ani cu echipa lui Mihai Rotaru.

Cârțu despre ultimul transfer al Craiovei, dezvăluit de FANATIK: “Bravo, bravo!”

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este un transfer foarte bun pentru echipa lui Mihai Rotaru, Houri fiind un mijlocaş foarte tehnic:

ADVERTISEMENT

“Să ştii că mie mi-a plăcut. Are nevoie de ceva acolo. Bravo, bravo! Este un jucător în mijlocul terenului care poate face foarte multe. Cât a fost la noi a fost un jucător foarte bun. 

“Şi acolo, cu Mitriţă. Vor ieşi nişte combinaţii frumoase”

La vremea respectivă am insistat. Dar era problema cu împrumutul de la unguri, era foarte greu de rezolvat. Dar când era în teren cu Gustavo, ieşeau nişte combinaţii foarte frumoase. Era o echipă foarte dinamică.

ADVERTISEMENT

Eu zic că da, este un transfer de plus valoare. Un fotbalist de combinaţie. Şi acolo, cu Mitriţă. Vor ieşi nişte combinaţii frumoase, un-doi-uri cu presiune pe adversar”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Houri a jucat la Craiova şi când era Sorin Cârţu preşedinte!

Lyes Houri a mai jucat în Bănie, fiind împrumutat în stagiunea 2021-2022 de la Mol Vidi. Sorin Cârţu era preşedintele clubului la vremea respectivă şi îl cunoaşte foarte bine pe mijlocaşul francez.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf este omul care l-a antrenat pe Houri la Craoiva şi în stagiunea 2021-2022, dar şi în acest sezon, când a revenit la cârma echipei, înlocuindu-l după doar două etape pe Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova nu a făcut numeroase transferuri în această vară, dar cei trei jucători transferaţi sunt de clasă. Alexandru Mitriţă a refuzat banii arabilor pentru a se întoarce acasă, în timp ce Jasmin Kurtic a venit cu un bagaj de peste 300 de meciuri în Serie A.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Sorin Cârţu laudă transferul lui Houri la Craiova

ADVERTISEMENT