Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu nu-l iartă pe Mititelu. „Nu pot uita că a dus echipa la Severin și ne-a închis stadionul”

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, pentru toate greșelile din trecut, cu toate că spune că respectă faptul că bagă bani în fotbal.
15.11.2023 | 20:04
Cartu nul iarta pe Mititelu Nu pot uita ca a dus echipa la Severin si nea inchis stadionul
Cârțu nu-l iartă pe Mititelu. „Nu pot uita că a dus echipa la Severin și ne-a închis stadionul”. Foto: Sport Pictures Eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu e de părere că Adrian Mititelu nu are dreptul să-i ceară respect după toți acești ani în care s-au înregistrat evenimente mai mult sau mai puțin plăcute, opinie exprimată în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Adrian Mititelu

Asta, în contextul în care războiul dintre Universitatea Craiova și FCU 1948 pare că a reînceput. ”Tu consideri că merită Mititelu respect?”, a întrebat Horia Ivanovici, după care a primit răspunsul din partea lui Sorin Cârțu: ”Sigur, că-și bagă banii.

ADVERTISEMENT

I-am imputat pentru tot ce s-a întâmplat în timp. Când ai luat echipa, ai dus-o la Severin, ai închis stadionul, ai falimentat-o… Eu nu pot să îi iert astea. Bine, le iert, dar nu pot să le uit. Nu am cum să nu îmi reamintesc, când tu ai dus echipa la Severin, ai închis stadionul.

A închis stadionul și a stat doar el stadion, că e echipa familiei. A falimentat echipa, a retrogradat-o de două ori, nu pot să le uit. Nu-mi cere mie nu știu ce să vin, cu nu știu ce respect față de tine, plus ce ai făcut, ele invocă acel banner pus de Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Același banner sau scris în același mod a stat și la Peluza Sud de multe ori. În același mod tu ai venit, sau peluza ta mi-a scris mie, nu pot să-i spun că tu i-ai învățat. Dar au venit și mi-au scris pe gard. Ai uitat că s-au băgat bâte la meciul când am jucat?

Au băgat bâte la tribuna oficială. S-a auzit că erau bâte să-l batem pe Rotaru și pe Cârțu. Astea nu pot să le trec cu vederea, așadar nu-mi cere respect”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Apoi, fostul mare jucător și președinte al Universității a lămurit și dilema „cu care dintre echipele Craiovei ținea regretatul Ilie Balaci”. „Nu contest, avea un respect, respectă un adevăr. La modul ăsta. Nu contest, modul în care a gestionat într-o anumită perioadă destinele Universității, palmaresul echipei”, a replicat Sorin Cârțu.

Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Sorin Cârțu nu-l iartă pe Adrian Mititelu

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Veste dureroasă despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic oftalmolog
Veste dureroasă despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic oftalmolog
Parlamentul European schimbă legislația rutieră: permis mai devreme
Parlamentul European schimbă legislația rutieră: permis mai devreme
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română